חרדות.....................

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/10/2018 | 13:28 | מאת: ינשוף

קשה היום חרדות אומרת לעצמי שתכף יעבור רק זה כמה שעות כבר ולא נהיה רגיעה מנסה לאחז לחכות לעזר בסבלנות אבל קשה

05/10/2018 | 13:53 | מאת: אביב

להכניס מחשבה אחרת חיובית יותר ולנשום אתך מחבקת

05/10/2018 | 14:02 | מאת: ינשוף

אביב יקרה נושמת מחשבה אחרת-?- יהיה בסדר.

05/10/2018 | 14:04 | מאת: חטוליתוש

קרה משהו שבגללו יש חרדות ? רוצה אולי לשתף ? בנתיים..... תנשמי עמוק .... ןתחשבי על משהו שאת אוהבת איתך מתוקה חטולית

05/10/2018 | 14:28 | מאת: אביב

מגרשי חרדות ידועים מוזיקה חיצונית גוברת על הקולות בראש חרדה =פחד ממשהו שעבר או לא קיים כלומר נניח שלקטנים יש פחד שאבא יבוא להרביץ להם מבחינתם זה פחד אמיתי אני מבינה שזו חרדה להסביר להם שזה לא יקרה לא יעזור אז להסית את המחשבה למשהו אחר נניח .....לשחק עם הבובה או לצייר או לשיר קרח בידיים ועל הרכות עושה גם עבודה נהדרת ......כמה שפחות לתת לחרדה לתפוש מקום ....לכתוב אותה ולהבטיח וכמובן לקיים שתשתפו בזה את המטפלת ...... מקווה שיעזור... חיבוק לכולך

05/10/2018 | 14:41 | מאת: ינשוף

אביב וחטולית יקרות תודה שאתן כאן אביב- את כל כך מבינה! עכשיו הבנתי..לא הייתי מחוברת מספיק להבין כן- זה הפחד אימה של הקטנים-מביאה להם דובי להרגיע. מנסה להקשיב להם ומבטיחה לכם שיכל לספר בטיפול.. חטולית יקרה- החיבוקים והאכפתיות שלך מקלות..תודה