תגידו שאני פסיכית או מטומטמת....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/10/2018 | 12:22 | מאת: חטוליתוש

סיפרתי לכן שבערב החג השני יגיעו אחרוני המוזמנים לארוחת החג..... הקטנה שלי לא רצתה לאכול עוף עם תפוחי אדמה בתנור מה שכולם אוכלים....כלתי לקחה לה צלחת והכינה לה אוכל שלא רצתה לאכול היה לי גם שניצל מתוגן וצי'פס שמהם כן רצתה ..הבן שלי חימם לה.... בנתים עד שזה מתחמם כלתי אכלה לה את כל מה שהכינה לה בצלחת כשהגיע האוכל המחומם נתנה לקטנה שלי רק ..3.. ביסים מהשניצל ואת השאר אכלה בעצמה תוך כדי שהיא אומרת לה....את לא חייבת לאכול אם את לא רוצה..... שתקתי כי הבן שלי בעצמו התחיל לתת לה אוכל מהצלחת שלו כולם ראו ואחרי שהבן שלי עם כלתי הלכו התחילו להבין למה הקטנה שלי לא עולה במשקל.... ילדנ בת ..5..שוקלת 20 קילו בלבד.. כולה רזה מקלונית שבקושי מחזיקה את עצמה על הרגלים....היא ויתרה לאמא שלה על האוכל.... נשבעת לכן שאני משתגעת ממנה מרוב רזון כבר הפנים שלה קטנו... שלא נדבר על הגוף הקטן שלה רע לי בנשמה פשוט רעעעע לייי כואבת לי ואני לא מפסיקה לבכות בתוכי על מר גורלה של המיוחדת שלי חטולית

02/10/2018 | 12:53 | מאת: אביב

תקשיבי אני אחדד את מה שסוריקטה אמרה לך .... באמת זה מוגזם או שאתם כמשפחה מנסים לנטרל כמה שיותר את האמא מהילדה או שאתם מנסים להכריח את האמא לקבל טיפול . עו"ס של קופת חולים ומסבירים שאתם רואים שמשהו לא כשורה עם האמא ושהבן שלך יתחיל לתעד הכל מכל ....שלא יהיה מצב שאחר כך עוד זו תאמר שהוא פוגע בילדה וכאלה ....תשמעי לי ותעבדו בחכמה באמת באמת כואב הלב ......עצוב ביותר

02/10/2018 | 13:07 | מאת: סוריקטה

חטולית, לפי איך שאני קולטת מהסיפורים שלך, ייתכן שלאמא יש משאלה מודעת או לא ועוצמתית ותוקפנית למדי, שהילדה תמות. נשמע כמו מצב מחויב דיווח למקור במציאות... סוריקטה

02/10/2018 | 14:07 | מאת: אביב

סוריקטה אהובה זה בדיוק מה שהרגשתי ובעוצמות חזקות יותר מזה לא בטוחה שבגלל האמא הילדה לא מיוחדת כל כך ... לאורך כל הזמן חשבתי בחמלה על האמא שקשה לה ויש לה רגשי אשם שהביאה לעולם תינוקת "מיוחדת"ולא מושלמת .....והיום פשוט חשבתי שאולי היא עושה הכל כדי שתמות וככה היא תיפטר מה"בעיה "שלה ... מצטערת חטולית אהובה זה דורש טיפול ......

02/10/2018 | 14:24 | מאת: חטוליתוש

אתן צודקות כבר דיברנו עם הבן שלי על כל המצב העגום שלה הוא חושב עכשיו מה לעשות בענין...יכולים גם לקחת להם את הקטנה וזה לא משהו שניתן לזה לקרות..... צריך להתייעץ גם עם עורך דין על החוק... מה זה אומר מבחינתם לא פשוט כל כך..... אוהבת אתכן חטולית

02/10/2018 | 14:32 | מאת: אביב

לכן צריך בשקט לתעד דברים שהיא עושה גם תתחילי לצלם כשהיא אצלך בוידאו כמה הילדה קשורה אלייך ...כי לא כל כך מהר מרחיקים ילד מהמשפחה המורחבת חיבוק ענק לא פשוט אהובה לא פשוט

02/10/2018 | 14:34 | מאת: חטוליתוש

ואוטיזם ....כן זה משגע אותה לפחות כלפי חוץ היא מראה כמה היא אוהבת את המיוחדת שלי אני בחיים לא אוותר עליה רק בגלל האוטיזם אולי יש משהו במה שסוריקטה אומרת לגבי משאלת הלב של כלתי או שאת אמרת אביבוש אני כבר לגמרי מבולבלת ..שהקטנה חלילה וחס תמות בגלל שלא נולדה מושלמת אבל היא יודעת שגם ככה הבן שלי רוצה להגרש ממנה אם זה יקרה..בטוח שהוא גם יטבע אותה לדין חוץ מגרושין צריכה עכשיו כל כך הרבה כוחות כדי להמשיך..... לא יודעת מאיפה לקחת כוח ... עצוב ורע לי בנשמה ....................... חטולית

02/10/2018 | 14:58 | מאת: אביב

אוהבת אותך יקרה שלי יש לך כוח מלא כוח להלחם על הילדה על הבטחון שלה .. אתך

02/10/2018 | 17:28 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, איני יודעת מה באמת קורה שם, אוכל לספר את סיפורי במילותיי - שם הייתה ילדה, גם שנולדה פג, אבל לא פג זעיר, וגם הייתה על הספקטרום (אני). הפגיעה הכי קשה הייתה סביב הגירושין, שם האמא תקפה הכי מסוכן. רגשית, היא כנראה לא הפרידה ביני ובין האבא ונקמה בי (וכאילו בו). אז אחת כמוני מעלה מחשבות... מסכנה שלי, ממש קשה... סוריקטה

02/10/2018 | 19:52 | מאת: חטוליתוש

בהחלט מבינה על מה את מדברת ויכול להיות שגם היא נוקמת....אבל למה בילדה, מה את עשית לה מה עשתה לה המיוחדת שלי נכון שלא ישנה הרבה לילות בגללה אבל גמני בזמן שגידלתי את הילדים שלי היו לי המון לילות ללא שינה.... וואווו כמה הגדילה שלך היתה כואבת והזויה....כואב ברמות קשות יפתי אני רוצה למנוע ממנה לעבור ילדות כזו.... רוצה בשבילה רק את הטוב ביותר.... חטולית

03/10/2018 | 05:52 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, הילדה לא אשמה, אם כי בתפיסה ילדית, היא עשויה להרגיש אשמה מאד. הן שעשתה משהו רע, וגם שגרמה למחלה של אמא וגם, ייתכן שתנסה לעשות הכל כדי לרפא את אמא. מעלה השערות - וייתכן שהן כלל לא בכיוון. הם מעולמי, וכאן מדובר בסיפור אחר: ייתכן שהלידה וההריון היו קשים או פחות רצויים. משהו מערכתי לא היה טוב עבור התינוקת בתוך הבטן, ולכן, כנראה הלידה הייתה מוקדמת (כך אני יכולה לשער לפי המשקל שציינת), או שמא הייתה פגיעה התפתחותית בתינוקת (?), וכל אלו, בשל היותם רחוק ממושלם (וזה בסדר בעקרון) מעלים זעם רב, תסכול, אכזבה. זה הופך להיות פחות בסדר, כאשר הזעם מושלך על הילד בהתנהגות או בקשר מילולי או גם לא (למשל, אדישות - זה מההורגים). ייתכן גם שהתינוקת (ובמיוחד בשל היותה בת יחידה) מסמלת את המשותף בין אמא לאבא, ואת זה האמא לא סובלת ומנסה להתקיף. מדוע אין אחים נוספים? בפועל המותקפת היא הילדה וזה עצוב. כל כך הרבה אפשר לעזור לילדים מיוחדים ולשלב אותם. הוי כמה עצוב. סוריקטה

03/10/2018 | 06:02 | מאת: סוריקטה

וגם, אני מעלה השערה, וסורי אם היא רחוקה מהמציאות, אבל אמא כל כך זועמת יכולה להגיע למצב של טלטול התינוקת שלא ישנה. המצב של צרחות ואי יכולת להירדם מעלה המון כעס אצל אנשים, וזה טבעי. אבל, כשהם מרגישים שהם ממש לא יכולים עם זה - ההמלצה היא לצאת מהחדר, או לתת למישהו אחר שכן מסוגל לווסת רגשות/התנהגות לטפל בתינוק ועוד. הייתי מעמתת את האמא עם השאלה אם היא לא סובלת את הבת שלה, כי היא לא מושלמת, או כי לתינוקת, בהיותה ייצור נפרד, יש רצונות משלה, שלא בהכרח שווים לרצונות של האמא. סוריקטה

03/10/2018 | 06:51 | מאת: סוריקטה

חטולית, תוכלי לרשום אצל אודי? גם כי המחשבות כאן יכולות להרחיק לכת בגלל ההיסטוריה שלנו, וגם אולי הוא יעזור לתת דחיפה להגיע עם זה למציאות. לצאת מבועת האינטרנט והמחשבות. בבקשה (?) סוריקטה