שגרה ...

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/10/2018 | 07:39 | מאת: אביב

בוקר טוב נגמרו החגים נגמרו השיגויים הבישוליים ועכשיו ....... ת'אמת בא לי עוד קצת בבועה ... אבל שגרה שיהיה יום טוב ונפלא

02/10/2018 | 09:31 | מאת: סוריקטה

עוד קצת בדיקות אצלי וסביבה שחטפה נזלות וקרוב בבית חולים. מניחה שיהיה יותר שגרה אצלי עוד 10 ימים ואילך. סוריקטה

02/10/2018 | 10:41 | מאת: סוריקטה

היום יום שלישי בכלל.... הייתי שלשום בבית חולים אצל השכן הקשיש ויש שם לוח התמצאןת עם תאריכים. וחשבתי לי שבתקופה הזאת לא צריך להיות מבולבל ברמה הדמנטית כדי להתבלבל בימים... סוריקטה

02/10/2018 | 11:10 | מאת: אביב

את יודעת בדיקות ושאר דברים זה חלק משגרה בנורמלי אצלנו זה מוציא מאיזון שיגרה זה לקום לעבודה ולשאר סידורים בחיים 😍😍😍 והכי חשוב שימרי עלייך ....

02/10/2018 | 12:09 | מאת: חטוליתוש

באמת כבר יום שלישי היום וחזרתי לשיגרה מהר מאוד כביסות כבר על החבלים ולמען האמת גם החברה של הבן שלי עוזרת עם זנ אז ממשיכה..היא עשתה של שנינו מעורב כמו שאני הייתי עושה כדי לעזור כשעבדה עד מאוחר.. יד רוחצת יד...לפעמים ושתי הידים רוחצות את הפנים לפעמים.... וצודקת מאוד לגבי הבדיקות חיוניות לשיגרה שלנו גמני חוזרת משבוע הבא לסידרת בדיקות ...עד אחרי מרץ....בדילוגים ומחר שוב קניות לשבת..... רק שתהוה לנו בריאות בשפע ונוכל לעשות כל מה שנדרש אוהבת אתכן חטולית

02/10/2018 | 12:10 | מאת: סוריקטה

בעיקר בקטע של תזונה, שתייה, שינה ועוד. סוריקטה