בוקר טוב לכולן מאחלת יום קל....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/09/2018 | 06:23 | מאת: חטוליתוש

עד עכשיו אתן ישנתן אני שמרתי על שנתכן יעשיו תורי ללכת לישון בתקווה שהנס הזה יקרה ויש ריח מהמם של ג'חנון באוויר ולא ממאפיה אז לוקחת את הריח איתי למיטה אולי.... אצליח לישון בוקר טוב לכן וליל מנוחה לי ןחייבת לישון כי גם הערב מארחת חטוליתוש 😇😂✈🤩😍🐱🐹

30/09/2018 | 07:34 | מאת: סוריקטה

כפי שכבר כתבתי בעבר, מצאתי את השילוב התרופתי, שרוב הפעמים מצליח לסייע לי לישון. אז אכן נחתי בלילה. חלומות מוזרים לאחרונה. אודי היה צוחק (חלומות מוזרים בלי לפרט?) חח סוריקטה

30/09/2018 | 08:16 | מאת: אביב

דווקא לא ממש ישנתי ניקיתי כיבסתי כמעט סיימתי לבשל ועכשיו באיחור קל לעבודה יום נפלא ושינה מתוקה לך חתוליטוש

30/09/2018 | 08:18 | מאת: אביב

בדיקות גוף הנאה אי נוחות ברור חלומות מוזרים מאוד מוזרים חיבוק ליום קל

30/09/2018 | 09:31 | מאת: ינשוף

בוקר טוב לילה טוב העיקר שיהיה טוב אוהבת אתכן מאוד ינשופים

30/09/2018 | 09:50 | מאת: אביב

איך היד ....תשמרי עלייך 💟💜💛 על כולך .... .

30/09/2018 | 10:12 | מאת: ינשוף

תודה אביב יקרה היד ..בסדר אני פחות בסדר. הלבד קשה. יהיה טוב אוהבת

30/09/2018 | 14:24 | מאת: חטוליתוש

ליד שלך יקח קצת זמן להחלים הלבד הרבה יותר קשה מסכימה איתך מתוקה לצערי אין לי פתרונות להציע לך מה לעשות עם הלבד הזה רק יכולה לשלוח לך כוחות להתמודד עם כל מה שבא איתך בליבי מתוקה אוהבת חטולית

30/09/2018 | 14:50 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה לא מחפשת פתרונות מספיק שאתן כאן מקשיבות ומחבקות עם המילים שלכן תודה שאת כאן