שבת בבוקר יום יפה ......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/09/2018 | 07:40 | מאת: אביב

מקווה שתהייה שבת טובה

29/09/2018 | 17:13 | מאת: סוריקטה

הי אביב, עשיתי לי יום כיף במציאות. מהבוקר עד עכשיו. סוריקטה (פתאום אנ'לא זוכרת מי זו סוריקטה בכלל)

29/09/2018 | 19:12 | מאת: אביב

שמחה שכך . . שבת של כייף במציאות זה הכי מימשת את המתנה ????

29/09/2018 | 19:56 | מאת: סוריקטה

כן... מימשתי... הגוף שלי (אני, כן) לבש בגד ים ונכנס לבריכה. moi?!?! |סמיילי הפוך| סוריקטה

29/09/2018 | 20:17 | מאת: חטוליתוש

אם כזה כייף למה פרצוף הפוך ? תודה סוריקטה על התמיכה שלך אתמול שלחתי לכלתי אתמול הודעה ושאלתי אותה אייך היא אמרה שקוראים ל...תסמונת הזו הכפייתית של הנקיון שבו לקו כל בני המשפחה שלה ושל כל...לדורותיהם ועדיין מחכה לתשובה.... אם אקבל ..אעלה אותה כאן זה פשוט מסכרן אותי..... בנתיים ..... אוהבת חטולית ואביבוש......לא שכחתי אותך יפתי מקווה שעברתן שבת רגועה כמוני לשם שינוי

29/09/2018 | 20:39 | מאת: סוריקטה

סמיילי הפוך - עומד על הראש. כמוני. ומחר עוד בדיקות. ימים של 'אירועים'. סוריקטה

29/09/2018 | 22:16 | מאת: חטוליתוש

בדיקות..... מאוד חשוב את יודעת לא רק הגיל.. הבריאות לפני הכל... קחי את הכל בסבבה הכל יהיה בסדר.... אוהבת. חטולית

30/09/2018 | 00:32 | מאת: אביב

כל כך גאה בך עכשיו את צריכה לפנק את עצמך במתנה כזאת תירגול תירגול תירגול ואני שותלת כאן מליוני סמייילים ובדיקות לא כייף אבל צריך

30/09/2018 | 06:43 | מאת: סוריקטה

הי מתוקה, מסכימה שהיה צריך המון אומץ. המון המון. ובעיקר כוחות עם מה שקורה אחרי. ערבוב הרגשות. בדיקות - ספציפית היום - עניין יותר של זמן, שזה תופס באמצע היום ומשבש תוכניות אחרות, והאווירה הקרה של המקומות האלה סביב זה. הפעם לא חודרני או פולשני, אבל חשוב לדעת, כדי להתקדם הלאה. בוקר אור, סוריקטה

30/09/2018 | 09:52 | מאת: אביב

.💜💛💚

30/09/2018 | 11:22 | מאת: סוריקטה

יש ממצאים שמצריכים המשך מעקב. אז נעקוב. נקווה (ואני מאמינה) שמדובר במשהו שפיר ולא סרטני. סוריקטה

30/09/2018 | 12:20 | מאת: אביב

זה השלב הכי מתיש איתך אני במעקב לכל החיים כי הם לא רוצים לקחת סיכון ... מעצבן בעיקר אבל הדיסוציאציה עובדת כאן יופי לטובתי מקווה שגם את מצליחה להשאר שלווה . מחבקת לאחרי.....

30/09/2018 | 14:13 | מאת: סוריקטה

הי אביב, יש מצב שהדיסוציאציה או ווטאבר עוזרות. תחי הביופסיה בצוואר. לא פיתחתי חרדות בנושא. סוריקטה

30/09/2018 | 15:11 | מאת: אביב

אני באמת צריכה להגיע גם לאינדוקרינולוג לא הייתי שנים נחכה אתך בשקט ........מאמינה בבשורות טובות ....