הוא לא מבין.........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/09/2018 | 02:24 | מאת: ינשוף

שהבעיה היא לא ששברתי את היד אלא הסיוטים שמלווים אותו. אתן מבינות??

28/09/2018 | 08:13 | מאת: אביב

רק בכוונה החזיר אותך לכאן ועכשיו הסיוטים מקומם לחדר הטיפול שם ניתן לעזור אודי קרקע אותך לכאן ועכשיו לכאב עכשיו לקושי עכשיו . את יכולה להיות בו יקרה ....ולספר לנו איך שברת את היד .....וכן זה כואב השבר ....אל תישאבי לעבר לבדידות תנסי להיות בכאן ועכשיו זה יעזור לך לגרש את הסיוטים . עיבוד תעשי בטיפול חיבוקים לכאב

28/09/2018 | 09:08 | מאת: ינשוף

אביב יקרה אולי הוא רצה לכוון אותי לכאן ועכשיו נפלתי ולא שמתי לב כל כך לכאבים- כאשר הלכתי להבדק אחרי יום שלם כי היד היתה נפוחה ולא הייתי מחוברת לכאב כל כך התפלאו למה לא נגשתי קודם.. אז היד גבוס ועכשיו עם חופש מחלה לחודש לפחות ..

28/09/2018 | 09:18 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי מצער אותי מאוד לשמוע ששברת את מפרק כף היד כאבים נוראייים אין ספק ונראה לי שמרוב שאת לא מתייחסת לכאב הגופני התעלמת ממנו טוב שהלכת לטפל ביד חשוב מאוד יפתי והסיוטים...... בהם צריך באמת לטפל ביחד עם המטפלת וגם לדבר איתה על הנפילה והשבר מאחלת לך החלמה מהירה ורפואה שלמה ועכשיו חודש חופש. . .. תנצלי את הזמן הזה לטפל בעצמך בכל מה שרק אפשר אוהבת חטולית

28/09/2018 | 09:23 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה תודה יקרה תודה שאת מחבקת עם המילים שלך

28/09/2018 | 09:51 | מאת: סוריקטה

הי ינשופית, אודי מבין, הוא, בהיותו זולת ולא את, לא תמיד ייפול במשבצת של מה שאת מצפה לשמוע (בין אן מודע או לא). ובין אם בכוונה או לא. את כועסת, אני מניחה, ואני מכירה את המקום הזה. אפשר לחשוב מה מעצבן אותך (להערכתי שלא קיימת אצלך תחושת התמזגות בינכם). ואודי חכם. והוא גם בעדנו. שווה להקשיב לו. אחרי שמתעצבנים בהתחלה. אפשר לחזור ולקרוא שוב. אפשר להקשיב למחשבות החדשות שבנו שעולות למקרא תגובות. סוריקטה

28/09/2018 | 10:07 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה ממש לא כועסת עליו כואבת בפנים הלקים ורק הייתי זקוקה להכרה בכאב הזה יותר מהכל אבל גם חשוב גם הקרקוע כנראה שאני זאת שצריכה להבין להכיל ולהרגיע... אבל נורא עצוב

28/09/2018 | 11:26 | מאת: סוריקטה

נכיר את הכאב שלנו. זה לא הוא, או אני, למשל, שאכזבתי בתגובה. וגם זה בסדר שאכזבתי, איך אפשר שלא לאכזב כשהכי כואב, כשכל כך היית רוצה שיהיו איתך בתוך הסיוט. מקום, לצערי, של בדידות נוראית. הכי מכירים בכאב, יקירתי, וגם מכירים את היותנו לכאורה בלתי נראים, בלתי מובנים. שלך, סוריקטה

28/09/2018 | 11:31 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה תודה שאת נותנת תוקף לסיוטים והכאב.. זה מרגיע תודה ..מאוד תודה