סוריקטה מה שלומך יקרה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/09/2018 | 07:16 | מאת: סוריקטה

מבינה שאת מרגישה שחשפת יותר מידי אבל לא חשפת כלום ...... ומרגיש לי לא יודעת מה מרגיש לי ש.....חיבוק לא יזיק לך הבוקר אוהבת לא יודעת מה מר

27/09/2018 | 12:03 | מאת: אביב

לי הסוריקטה בהתחלה אז כתבתי שוב ... סליחה יקרה רק עכשיו שמתי לב שלא כתבתי את שמי

27/09/2018 | 13:50 | מאת: סוריקטה

עובדת קשה ועייפה, אבל בסדר. התעוררתי היום בשעה שתיים בלילה רעבה. תסמיני הגיל, התרופות ווטאבר. אני בסדר. הולך לי טוב בעבודה. סוריקטה

27/09/2018 | 14:09 | מאת: אביב

ולא לעבוד קשה מידי גם לנוח .....😊 ואוף עם תסמיני הגיל

27/09/2018 | 19:34 | מאת: חטוליתוש

יכול גם להיות שאת לא אוכלת מספיק ולכן הרעב שמחה לשמוע שבסדר בעבודה החדשה אבל באמת.... אם יש הזדמנות למנוחה בין לבין חשוב מאוד לנוח קבלי חיבוק גדול מתוקה מאחלת לך רק טוב ובאמת שמרי עלייך אוהבת חטולית

27/09/2018 | 19:51 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, אני אוכלת למעלה מ 2,500 קלוריות ביום. כל יום. ולא מעכשיו. עליתי כבר שני קילו. ורעב באמצע הלילה זה נדיר ביותר. ולאחרונה בגלל הכדור שינה. ואני בריאה סך הכל. עוד שלוש בדיקות בתכנון. סוריקטה