קולות מהעבר.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/09/2018 | 18:41 | מאת: אביב

חלק מהנזקים כשקולות מהעבר מאיימים לצאת במקומות שהם ממש לא צריכים לצאת אבל היקום שומר עלי אסופה וסוריקטה וינשופי תודה .......

25/09/2018 | 19:19 | מאת: סוריקטה

הי אביב, הקולות מהעבר יוצאים, כנראה, כאשר את מרגישה שהמרחב הפנימי שלך מצטמצם והולך ומצטמצם... הרשי לי להאמין ש'היקום' אלה גם חלקים בך. סוריקטה

25/09/2018 | 19:30 | מאת: ינשוף

יודעת כמה שקשה להיות אסופה כמה מאמץ זה דורש זה מתיש.. איתך בלב

25/09/2018 | 21:35 | מאת: אביב

שלוש פעמים כתבתי ונאלצתי לסגור לפני ששלחתי ...... ואולי ככה צריך בכל מקרה לא מדובר בקולות פנימיים או פלאשבקים .....

25/09/2018 | 22:16 | מאת: חטוליתוש

מה אוכל לומר לך על הקולות מהעבר נהייתי כבר סתומה מרוב בלגן ורעש שאנח כבר לא שומעת את עצמי חושבת אהובה טוב שהיקום שןמר עליך טוב שאת מצליחה להיות אסופה בטוח שזו משימה לא פשוטה מניחה שלוקח ממך לא מעט מצטערת שלא נכנסת יותר.... ומחר אמור להיות יום השיא של האירוח..... לא שזה נגמר.... הולכת לישון מוקדם היום מקווה להרדם אוהבת חטולית

26/09/2018 | 05:42 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מבינה שזה מציאותי, אך, כנראה אולי דומה בחווייה (?). תראי, גם אצלי יש קולות מאיימים מוחשיים מהעבר. מאיימים על שארית חיי. אנ'לא יודעת מה מפחיד יותר. כשהם באמת שם (ואולי אז יש לך כוחות להתעמת מולם, אולי בשותפות עם מישהו, ויודעת יודעת מה קורה) או כשהם בחלום. אני לא חושבת שאפשר לדעת, אלא בדיעבד. לא יכולה להיות חכמה כאן. כנראה שבאמת לא יודעים ויכול להיות בלבול. ניפגש שם? סוריקטה