ללמוד מחדש..........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/09/2018 | 16:34 | מאת: ינשוף

אתן יודעות מה......אמרתי למטפלת היום שאני לא יודעת איך אנשים "רגילים/ נורמטיביים" חיים ביום יום. כמו למשל איך מכינים אוכל, מה עושים בשעות הפנאי,ואין סוף של דברים אחרים. רוב הילדות ,חוץ מבית ספר, הייתי לבד בחדר.. שעות על גבי שעות עם מעט מגע עם עולם החיצוני.. עכשיו אני כמעט שכפלתי את המציאות הזה... אני גרה בחדר שכמעט אין מקום לזוז בו- אין לי כמעט מגע עם אחרים חוץ מאנשים בעבודה. אני מרגישה שאני לא יודעת איך לחיות. הייתי רוצה ללכת לראות אצל מישהו איך חיים ביום יום. יש כל כך הרבה לשנות והכל מרגיש כמו הר געש..אתן בעצם כמעט היחידות שאני בקשר..מזל שיש לי אתכן

25/09/2018 | 16:58 | מאת: אביב

נכון הכי כואב זה ההבנה של מה שאיבדנו והלימוד מחדש מצטערת שקשה היום וסליחה שאני ככה... אסופה לפני פרוק ולא יכולה להרשות לעצמי .. אתך

25/09/2018 | 17:17 | מאת: ינשוף

אביב יקרה תודה על תגובתך ועל זה שאת מבינה את יודעת שאני אוהבת אותך איך שאת מבינה שלא קל לך

25/09/2018 | 17:31 | מאת: סוריקטה

ינשופית, כתבת כל כך מדהים ומדוייק, שאיני רוצה לקלקל במילים שלי. אביב, את צופה אצלך משהו, שגם אני איכשהו מאזינה לו בין השורות. מחר פתוח בפורום המקביל. הזרועות פתוחות אלייך. סוריקטה

25/09/2018 | 22:07 | מאת: חטוליתוש

אין לי הרבה מילים רק רוצה להגיד שמאוד מבינה אותך ואנשים חיים .... אפילו לא חושבים על ...אייך ....למה... הם פשוט חיים..עובדים...או לא עובדים...זורמים עם החיים אין דוגמה ספציפית לאייך לחיות אבל חשוב מאוד שאת רוצה לצאת מחוץ למקום הסגור הזה שאת חיה בתוכו....שסוגר אותך כמו כלא מצויינת..... נהדרת..... זו דרך נפלאה להתחיל לנשום ולהמשיך לחיות..... חיבוק גדול לכולך מתוקה ליל מנוחה חטולית