ואפרופו חום וגלי חום ומזגנים.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/09/2018 | 02:38 | מאת: חטוליתוש

המזגן שלי בסלון הפסיק לעבוד שם ישינות כלתי והנכדה המיוחדת שלי..... משם מגחי גם הקור של המזגן לחדר שינה שלי כשהכל סגור אז מי רוצה לבוא לסאונה שלי ? ליל מנוחה חטולית

25/09/2018 | 06:10 | מאת: אביב

זה כבר יותר מידי מקווה שבכל זאת ישנת

25/09/2018 | 06:27 | מאת: סוריקטה

יו, חטולית, איזה מעצבן. לאיזה מצב מעצבן נקלעת. לו היו פחות רגשות אשם בלומר - עד כאן... ולהרגיש פחות מאוימת... זה לא מספיק בשביל לגרום להן לבחור מקום אחר? ו'העתקת' התסמינים שלה - אלליי... שלך, סוריקטה

25/09/2018 | 08:13 | מאת: חטוליתוש

כן סוריקטה יפה שלי שום דבר לא ימנע ממנה להישאר כאן... והקטנה שלי שאתי מתה עליה שווה את כל מה שאני עוברת כלתי ניסתה לאיים עליה שאם לא תאכל ולא תישן בזמן היא תיקח אותה הביתה אז היא התחילה לבכות עד שהקיאה.... וכן...היא כל הזמן היתה שואלת אותי על הכאבים של הפיברו חשבתי שזה מתוך דאגה אמיתית והסתבר שלא.. עוד סיפרה לי במילים מדויקות מה אמרה לרופא וחזרה בדיוק רב על התסמינים שאני סיפרתי לה אז יש לה עוד מחלה לאמץ.... לא מבינה את המוח המעוות של בנאדם שרוצה להיות חולה רק בגלל שאני מקבלת עזרה בגלל המחלה..... יש לה הפרעות קשב וריכוז ....משהו משפחתי..... ויש עוד משהו שהיא אמרה לי ואני לא זוכרת את המילה.. משהו שקשור בלהיות חולת נקיון....שזה משפחתי אצלה ולא רואה איפה זה מתבטא אצלה זה כביכול היה גם לה ו....פתאום זה נעלם אחרי הלידה אמרה לי במילים שלה....שהפכה לעצלנית מוכרחה למצוא את המילה ולקבל הסבר הגיוני. ......

25/09/2018 | 15:18 | מאת: סוריקטה

OCD או OCPD ותסמונת מינכהואזן (?) אני קצת צוחקת עכשיו בשימוש במונחים, אני, כמובן, לא רופאה ולא מכירה ולא מאבחנת. בכל מקרה, הפרעות מוכרות מהסביבה שלי וזה לא נחמד. מתאים למי שמפיל את כובד משקלו על העולם. ואיזה שילוב הוא זה בין מי שמפיל את עצמו למי שלוקח על גבו את כל העולם... אני רעבה, מאד רעבה. ומקווה שאוכל עוד מעט. סוריקטה

25/09/2018 | 16:19 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי לא מבינה מה אומרות האותיות האלה היא פלטה מהפה שלך מילה ארוכה כמו הגלות שאומרת שהיא מכורה לנקיון...אובססיבי ברמות מטורפות..... מכירה מילה כזו שמתארת...... חטולית

25/09/2018 | 17:34 | מאת: סוריקטה

הי חטולית - הפרעה אובססיבית קומפולסיבית או הפרעה טורדנית כפייתית (ועם ה P זו הפרעת אישיות) כל הערכים של המילים שרשמתי אפשר למצוא בויקיפדיה. סוריקטה