הרבה שעות.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/09/2018 | 15:13 | מאת: אביב

קשה להחזיק אסופה כל כך הרבה שעות הגרון כואב לי ואני חייבת מיטה רוצה שקטטטט..... אוף אני כזאת גרועה מה איתך היום ......

24/09/2018 | 15:37 | מאת: סוריקטה

הי אביב, את לא גרועה, זה באמת נשמע קשה. וחוצמזה, אם את אומרת שקשה זו חווייתך ואף אחד לא יכול להתווכח עם זה. שתייה ומנוחה - כך אומרים... בשבילך - תה עם ג'ינג'ר ולימון, אולי? סוריקטה

24/09/2018 | 19:41 | מאת: אביב

האחרונים יצאו עכשיו היה לי נחמד ונעים אבל בהחלט קשה כחלק מהפיברו לפעמים כל כך כואב לי הגרון שאני פשוט משתגעת ... ותודה לאל שאני עוד עצמאית נשאר עוד חג אחד .....יחסית קליל .... נראה לי שאם תיכנסי זה כבר לילה טוב אז נדבר מחר וחטולית מקווה שעבר לך בקלות יחסית.....

24/09/2018 | 20:46 | מאת: חטוליתוש

שום דבר....... כלתי ונכדתי המיוחדת נשארות אצלי עד סוף החג........ אני ממש בלי אוויר גם בעלי חולה ןהבית בלגן עד..... והיא רק עם ספר כל הזמן ביד במיוחד כשבן שלי לא כאן דיייייייייייי רוצה לצרוח אבל...... בגלל הקטנה שלי חייבת להבליג עוד נדבר וואי... אביב.... היא העתיקה ממי את כל הסימפטומים של הפיברו והלכה עם זה לרופא " אמר לה עלק שיש לה פיברו " והבן שלי אכל גם את השקר הזה טוב נדבר יותר מאוחר סוף סוף מישהו אחר מכין ארוחת ערב כשאחזור מהסוכה.... התגעגעתי אליכן אוהבת חטולית

24/09/2018 | 21:08 | מאת: אביב

חטוליתוש שבוע ימים !!!!!!!!!!! עד מתי הם אצלך ???? אוהבת מליון כוחות ....

25/09/2018 | 02:29 | מאת: חטוליתוש

כן אהובה הם אצלי עד גמר החג ורק עכשעיו הלכו שאר האורחים את בטח מתארת לעצמך אייך אני מרגישה לפחות הצלחתי עוד לעמוד בכוחות אחרונים למקלחת זריזה עכשיו רק מקווה שאוכל להרדם מהר כי זה עוד לא נגמר ליל מנוחה אהובה חטולית