לא מצליחה להגיב

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/09/2018 | 19:28 | מאת: אביב

לשום שרשור . ... . החלקים הקטנים מגיעים בבית כשאין אף אחד ובלילה בלילה בשקט .... בן הזוג כאילו לא יודע .....הדחקה /הכחשה וכל השאר . . גם לא ממש מבליטה ....אבל אין סיכוי שארדם אם לא אאפשר להם .... זה גם כנראה התשובה לשאלה של הכפיות וכאלה ......אולי בגלל זה צריכה מרחב שלי .... והגלי חום אוף לא יודעת ....פשוט חם לי והמזגנים .... לא בא לי לראות את חשבון החשמל.....חם כאן מאוד ...זה אחד האזורים החמים .

23/09/2018 | 20:07 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אנחנו מהאנשים המוזרים מיוחדים האלה, כנראה... המון קווי דימיון. איזה כואב להיות 'אנחנו'. ליל מנוחה יפה שלי. סוריקטה

23/09/2018 | 23:20 | מאת: אביב

ציפור משונה עם חלומות באויר הראש באדמה .....

24/09/2018 | 06:29 | מאת: סוריקטה

כדי למצוא את זו שלי ומילותיי שלי: https://tinyurl.com/ybpwtktp מנסה לקרוא עכשיו את הספר 'היה הייתה'. יש ואין קווי דימיון לעולם שאני מכירה. סוריקטה

24/09/2018 | 07:06 | מאת: אביב

נו .....אז מה דעתך על הפרשנות לשיר ... מה לא מתאים לנו ???

24/09/2018 | 07:36 | מאת: סוריקטה