בוקר טוב.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

23/09/2018 | 06:35 | מאת: אביב

סוריקטה בדיקה נעימה מקווה שהכל יעבור בקלות וברכות אנחנו כאן מחכות לך

23/09/2018 | 07:53 | מאת: סוריקטה

הי אביב, לפעמים יש גם דברים לא נעימים כמו הבדיקה הזאת, אבל שיעבור. בוקר אור, סוריקטה

23/09/2018 | 09:50 | מאת: אביב

אחד הדברים שלמדתי בטיפול זה להיות בבדיקות למשל וכשלא נעים לנתק את המחשבה מהלא נעים ולהיות במקום אחר דיסוציאציה אבל במודע ולמטרה טובה וככה כל הבדיקות עוברות סביר וכן יש דברים לא נעימים בחיים השאלה איך מביטים עליהם .... מקווה שזה כבר מאחורייך

23/09/2018 | 09:54 | מאת: סוריקטה

ואלה בדיקות מתחום הנשים. אני? אישה? לא מרגישה שהתבגרתי בכלל והגיל כבר עבר. ומניחה שגם את יודעת - מה זה בכלל שיגעו בי. דיברנו על תלות במה שקשור לגוף. זה כאן נראה לי. :-( מרגישה שכתבתי יותר מידי. סוריקטה

23/09/2018 | 10:09 | מאת: חטוליתוש

מחזיקה לך אצבעות שהבדיקה תעבור כהרף עין ולא תצטרכי לסבול..... בדיקות נשים...מגעיל אבל כשמגיעים לגיל אין מנוס...אחרי זה לטובת בריאותך יפה שלי וכמו שאת דואגת לתזונה בריאה ולהיות בריאותית פיזית במצב הכי טוב שאת יכולה אז לא רק הבחוץ חשוב גם הבפנים חשוב לא פחות ואני מאמינה שהכל יסתיים מהר וטוב שזה כבר יהיה מאחורייך אוהבת חטולית

23/09/2018 | 10:52 | מאת: סוריקטה

מוזר לי כל העניין הזה סוריקטה

23/09/2018 | 13:36 | מאת: אביב

העיקר שמאחורייך אני אמורה להיות במעקב של כל חודשיים שנה שעברה עקבתי בטרוף השנה נשברתי מספיק כל רבעון או חציון 😀😁😂 ובעיקרון גם אני צריכה וכן זה חלק מהתלות

23/09/2018 | 13:59 | מאת: סוריקטה

החודש 'עמוס' לי (בעולם שלי) באירועים פחות סטנדרטיים. בדיקות הן חלק מהעניין. טכנאים שבאים לתקן - עוד אחד (זה משבש אותי לאללה, כל יציאה מהבועה). גרוע מזה (מבחינת החרדות שלי) הוא מימוש המתנה שקיבלתי. יום במכון כושר + בריכה. מה אני עושה עם זה?!?!?!? הצילו (?) סוריקטה

23/09/2018 | 15:46 | מאת: אביב

והולכת לבריכה עם ספר ונושמת לאט לאט..... תרגיל טיפוליממש לוקחת את זה כמשוכה שצריך לעבור את זוכרת את הנסיעה ההיא לחול שחנה דיברה עליה כמה בכתה מסכנה והנה נסעה ונהנתה ..... אז הפעם זה אולי לא יהיה כייף זה יהיה תרגול יציאה ואולי גם תהני .... חיבוק יקרה כמה כל תנועה מהבועה או לידה קשים לנו ..... כל כך מבינה אותך חיבוק

23/09/2018 | 17:37 | מאת: סוריקטה

השורה התחתונה היא שאני לבד לבד עם זה, גם בפעם הראשונה. מפנטזת חונך שייקח אותי לכל מיני מקומות כהנחייה ראשונית, היכן שלא היה מבוגר שהראה. אני ממש נכה פה. אנ'לא בדיוק אדם שיודע להתנהל בעולם. ומסיטה את הנושא - בישלתי (גם לזה צריך ימבה כוחות) סלק עם שום ועכשיו מופץ ריח בבית. סוריקטה

23/09/2018 | 17:49 | מאת: אביב

יקרה שאת .....כבר שאלתי אותך על להוציא נכות אולי זה כדאי ..... 40 אחוז נפשי ויש גם חונכת ...ואל תעלבי ממני כולנו זקוקות לזה ,הרבה דברים אני נמנעת בגלל שקשה לי ... אני רוצה לקצבה שיותר גדולה ולהנחות כמו חברת חשמל ..

23/09/2018 | 17:58 | מאת: סוריקטה

לו הייתי מוציאה נכות עד גיל 20 נגיד, היה סיכוי יפה מאד שהייתי מקבלת 100 לצמיתות. אבל באתי בגיל חמישים כמעט. שלחו אותי הביתה. סוריקטה

23/09/2018 | 22:57 | מאת: אביב

כן ממש לא פשוט אני חושבת איך .... ככל שעולה הגיל הם עושים יותר בעיה