אז אתם יודעים מה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/09/2018 | 17:04 | מאת: סוריקטה

קיבלתי מתנה. מהחבריה פה בשכונה לאות תודה על הטיפוח הסביבתי וההשקעה. מצד מסוים, אני מרגישה שלא מגיע לי. אשמה וכאלה. ראיתם פדיחות? פדיחות... סוריקטה

21/09/2018 | 17:34 | מאת: חטוליתוש

על מה ולמה בדיוק לא מגיע לך לא הבנתי.... על מה אשמה וכאלה.... למה פדיחות מתוקה ויקרה... אם לא היה מגיע..... לא היית מקבלת מתנה.... אף אחד לא מנדב מתנות...... את בהחלט ראויה ועוד אייך את צנועה לכן מרגישה פדיחות תהני לך ..... עמל כפייך תרתי משמע.... בא לך לדבר בווצאפ....?? אם תסכימי נחליף מספרים..... שתהיה אחלה שבת בכל המובנים אוהבת חטולית

21/09/2018 | 17:48 | מאת: אביב

נפלא אהובה העזת וביקשת מהיקום שאת רוצה מתנה אז נשלחה אלייך מתנה לאות תודה מה רע ..... לא רע בלקבל ....נפלא אחרת מה שווה לבקש שפע עם סוגרים לו את הדלת . נו .... המטפל מאפשר כתיבה -מבין אותך את הקושי אחיך מוכן לעזור נפלא את לא לבד בעולם אודי מוכן להיות אתך באש ובמים אנחנו לא עוזבות ועכשיו מתנה .. תאפשרי אז גם תישלח אלייך עבודה טובה עם תנאים טובים ולא קשה וקבועההה לא כזאת שאת דואגת כל שנה .... לקבל לקבל לקבל למה מגיע לי כל הטוב הזה 😀😁😂😃😄😊 כי אני נהדרת 💜💛💚💙❤💟💗💞💕💜💛💚💙❤ ואני אוהבת אותך את יודעת ........

21/09/2018 | 17:52 | מאת: סוריקטה

:-) סוריקטה

21/09/2018 | 19:06 | מאת: אביב

תחכי בתור אני מחכה שנים שהיא תסכים להתחיל עם מייל .....אבל אני מאמינה שבסוף היא תסכים 😊😀 אוהבת אותכן

21/09/2018 | 19:29 | מאת: סוריקטה

אתן יודעות, בחלק מהמקרים אני מרגישה פספוס מאד גדול שלא הראיתי את פניי ולא ראיתי פנים אחרות. ניסיתי לפני שנים רבות, עוד בתחילת הדרך הטיפולית. הייתי נחמדה ועדינה, ועדיין זה הסתיים לא טוב. היום זמנים אחרים, אני יודעת. מותר לכעוס עליי. סוריקטה

21/09/2018 | 20:30 | מאת: אביב

יש לי סבלנות

22/09/2018 | 20:09 | מאת: חטוליתוש

אין סיבה לכעוס להפך.... אוהבות אותך יפה שלי תזכרי זאת תמיד.... אוהבת חטולית

23/09/2018 | 06:08 | מאת: סוריקטה

💗 סוריקטה