פותחת שולחן

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/09/2018 | 08:06 | מאת: סוריקטה

תגידו, בנושא האוכל, המממ אצלי (ולהבנתי אצל רובנו/ כולנו פה) תמיד היה ועדיין בלגן. אני לא אוכלת ליד שולחן עם שצלחת וסכו"ם; לא אוכלת ארוחות מסודרות; לא מגבילה בכמויות (אני צורכת כמויות גדולות מאד ושל אוכל מרוכז, צריך להאמין לי); לא יודעת מה אני רוצה לאכול ולא מתכננת מראש; מה כן - בחמש שנים האחרונות מנסה פחות מטוגנים, סוכרים ושומן רווי. וגם האכילה שלי היא בדרך כלל בחלונות של שעות אור. אולי הגבולות היחידים שהצלחתי איתם איכשהו. לא מקיאה יזום ולא חותכת, אבל במצב קיצוני קיצוני, אני יכולה למשל לספר לעצמי קצוות שיער (ואח"כ להבין שזה לא לעניין וללכת באמת למספרה). בימים האחרונים, תפסתי רגע לפני והלכתי לחפוף את הראש ושמתי המון מסיכת שיער במקום ההרס. סוריקטה

21/09/2018 | 08:58 | מאת: אביב

בתקופות טובות מסודר ליד שולחן עם סכום וכמו שצריך .. בתקופות גרועות בלאגן הבעיה שהבלוטה שלי על הפנים שנים ויש עוד כמה בעיות שקשורות לקיבה ומעי ..... וכל מה שאני אוכלת נשאר נוסיף לזה בעיות שלד וחוסר תזוזה מכאן שגם בתקופות טובות זה לא עוזר אני צריכה לרדת 70 קילו .. בן אדם שלם שאני סוחבת עלי .....ואני פשוט לא מצליחה ....מה שיורדת ישר עולה ....כואב ומבאס כמו שכתבתי שם קברתי את עצמי בתוך הגוף שלי שלא יראו אותי ....הגנה ההרס הזה בא להגן לשמור ....😢😢😢😢😢 פשוט נורא .....

21/09/2018 | 10:03 | מאת: סוריקטה

אוי מתוקה שלי. בעבר שקלתי 25 קילו יותר וזה נראה לי המון, את מדברת על משהו חמור בהרבה מחוויותיי שלי בעניין עודף המשקל. למרות שבהרגשה אני שמנה קיצונית (היבט של החמדנות שלי). וכן, עניין הבלוטה הלא פעילה (מן הסתם שונה) אצלי גם מטריד ובמעקב. ארבעים שנה פלוס הייתי עם בעיות קיצוניות במערכת העיכול. ואולי, אולי זה הטיפול (כך אנחנו חושבים) שחרר אותי מהן, כלא היו. שלא יראו ושכן יראו. שניהם, אני אומרת. כמשאלות. מה שאת מתארת מבאס ברמות על. מאד מאד. קטע עיקש במיוחד. אוף איתו. מרגיש תוקף מכל כיוון אפשרי וגם זה שלא... :-( איתך, סוריקטה

21/09/2018 | 12:29 | מאת: אביב

וזה הרבה יותר מורכב וכן מצב מבאס אבל לא מתייאשת ובכל פעם מחדש אוחזת תקווה ...... ולבעיות מעי אין מרפא לפחות לא אצלי ...... איך את היום ...

21/09/2018 | 12:42 | מאת: חטוליתוש

גבולות מילת מפתח אהבתי בענין עודפי משקל רוצה לומר לך שגם אני בעבר התמודדתי עם עודפים כמוך !!!! באיזשהו שלב...נפשי.....קצתי בעודפים האלה מכל הסיבות הידועות לשימצה גמני כמוכן אוכלת בלי גבולות כשהעטרף תופס.....לא רואה אף אחד מעשרים סנטימטרים ובולסת.....אבל לא מקיאה הצלחתי להוריד 30 קילו..... ומאז עליתי שוב בערך 8 קילו חזרה.......רק בגלל שקניתי בגדים במידות יותר קטנות אני עושה כמעט הכל לרדת שוב מלחמת חורמה נגד השומנים שיושבים לי בכל מקום .....שכולם רואים כל כך מבינה את התסכול הזה אילו בעיות מורכבות יש לך במעי שאי אפשר לרפא אני סובלת עם אולקוס בתרסריון כבר המון שנים ואין לזה פתרון....רק לקחת כדורים כדי להרגיע את החומצות...... גם לאליקובטקר אין פתרון..... לא אגיד לך מה לעשות ואייך להרגיש רק אומר לך שאת לא לבד ושכמוך יש עוד מלאן תלפים גם אם זה לא מנחם לפחות זה לא לבד אוהבת חטולית

21/09/2018 | 12:52 | מאת: חטוליתוש

אני תמיד אוכלת ליד שולחן עם סכו"ם מלא כולל כל מה שצריך ...על השולחן להמשך הארוחה אוכלת בשולחן הסלון מול הטלויזיה... גמני הורדתי מתוגנים ושומן רווי ואין לי אף פעם שעות מסודרות לאוכל.....אוכלת מה שבא....כמעט....משתדלת לאכול יותר ירקות בעיקרון ורק בשבתות אוכלת לחם בגלל הקידוש.... העבר הרחוק לפני תחילת הטיפול הראשון שלי כן פגעתי בעצמי אכילת יתר כדי שלא יראו אותי שלא יסתכלו עלי.. פיסית...חלילה לא להראות טוב ולא להיות יפה ומושכת והכי קל היה תמיד מסכות.. אף אחד לא יודע אף פעם מה עובר עלי מה שמראה לדעתי שלשלושתנו יש את כל ה..פוסט טראומה .. כל אחד במינון שלה ויחד שהכל אותו הדבר....פגיעה עצמית.... התעייפתי מתוקה אולי עוד אספיק לפני כניסת שבת אוהבת חטולית

21/09/2018 | 13:10 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני בעודפי אנרגיות קשורי חרדות שלא ידעתי מה לעשות איתן בדיוק, אז קפצתי בחבל בינתיים. האם יש איזה שינוי תזונתי תיאורטי שיכול להקל על מצב המערכת? ניתוחים שקשורים למערכת העיכול והרזייה רלוונטיים עבורך? סוריקטה

21/09/2018 | 13:23 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, כן, יש קווי דימיון. תודה :-) ושמרי על עצמך, סוריקטה

21/09/2018 | 14:10 | מאת: אביב

ניתוחים לא באים בחשבון בעברי ירדתי המון 50 ו30 ועוד פעם 25 ועוד פעם 30 ובפעם האחרונה ירדתי 25 קילו שמתוכם עליתי 20 .... עצוב ... כלום לא עוזר כי ההרס הוא עצום וברגע שאני יורדת .....המערכת מזהה ואני עולה חזרה .... אבל כמו שאמרתי מאמינה שעוד אפשר לשפר.....

21/09/2018 | 15:41 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מכירה את מצב היויו על בשרי. בערך בין שנות העשרה וכמה שנים טובות (הרבה) קדימה. הייתי רוצה להאמין שהמצב הפחות או יותר יציב שאני נמצאת בו (יש תנודות, אבל במנעד נמוך יותר, נראה לי) הוא הישג פנימי עמוק של הטיפול. הרבה שנים, אינטנסיבי, וגם, כנראה, מזל. נראה לי שהריונות ולידות הם לפעמים a big game changer יש מקומות מאד עקשים בנפש. שאנחנו לא יודעים אם נוכל להם. אולי יהיה לנו נס סוכות? סתם המצאתי :-) סוריקטה

21/09/2018 | 15:44 | מאת: חטוליתוש

אביבוש אני כבר מזמן הפסקתי לספור את כל הפעמים שירדתי במשקל וכמה ק",ג ירדתי בכל פעם זה ממש לא נתן לי כלום אני מנסה להתמקד בכאן ועכשיו מה אני מסוגלת ומתבאסת לגלות שאני ממש לא מסוגלת...... אוהבת חטולית

21/09/2018 | 16:06 | מאת: חטוליתוש

שמביא לכל כך הרבה צרות בחיים שלנו כך גם גדלתי עם אב חורג לימים....גיליתי שגם בעלי... עצוב מאוד וכואב חטולית

21/09/2018 | 17:51 | מאת: אביב

יקרה זה מאוד מורכב לא הלידות כי אם המסכות של ה ורמליות זוגיות משפחה ועוד .......יש לכל מחיר .....זה מה שאמרתי לך מזמן גם מי שיש לה משפחה יש לזה מחיר .... חיבוק ענק.... ותהני מהמתנה .....