סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

21/09/2018 | 05:09 | מאת: אביב 22

אני כאן עבורך עבורי יחד אהובה נעבור את הימים האלה ואיזה חמוד אודי באש ובמים .......אתך מרגש באמת

21/09/2018 | 07:09 | מאת: סוריקטה

הי אביב יקרה, זה מקסים, בעיניי, שאנחנו רואים את מצבנו המעורבב והכואב באופן עוצמתי מהרגיל, אולי, כתקופה שחולפת, ותעבור. איתך, סוריקטה

21/09/2018 | 07:22 | מאת: אביב 22

זה חגים וזה גל עכור במיוחד וארוך כבר למדנו שזה עובר ובא חזרה ....הפעם אולי המשך זמן שאת מתרוממת ארוך יותר .. קורה ובכל זאת אני רואה לצד הקושי המון כוח שלא היה בך קודם ... אתך יום נפלא