... I am Sorry

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/09/2018 | 15:57 | מאת: סוריקטה

בניחוח סליחות: https://www.youtube.com/watch?v=kJAKueKKW3E גמר חתימה טובה

19/09/2018 | 20:15 | מאת: אביב

מקווה שעבר ובקלות וזהו עד שנה הבאה ...... חיבוק ע ק

19/09/2018 | 21:55 | מאת: חטוליתוש

הצום עבר בקלות טוב שכבר אחרי שתהיה שנה מבורכת בכל מה שכולם זקןקים הכי הרבה חתימה טובה חטולית

20/09/2018 | 06:26 | מאת: סוריקטה

מרגיע לשמוע שהיה צום קל. ניסיתי פעם, וירדתי ארבעה קילו ביום אחד והתייבשתי ולא הצלחתי להתאזן חודשים אחר כך. (ומניחה, מן הסתם, שעשיתי טעויות), בכל אופן, לנפש הסופר רעבתנית ואכלנית שלי, שלי רק המילה צום מאיימת. כל הכבוד לך! זקוקים הכי הרבה לא יהיה לי - זה הכי מבאס. השאלה איך אוכל להתפשר. שאלה יפה. שלך, שלכן, סוריקטה

20/09/2018 | 10:28 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה מתוקה שלי הלוואי שהייתי מצליחה לרדת 4 קילו ביום אחד אפילו אם זה ביום כיפור מן הסתם שהייתי חוזרת על זה לפחות פעם אחת כל שבוע ח ח ח ח ח אני במקומך לא הייתי ממהרת להסיק מסקנות..... שאולי לא תוכלי להשיג כל מה שתרצי..... את עדין צעירה וכבר ראינו גדולות ונצורות בעולם הזה ועוד בימי התנך שרה אימנו ילדה את יצחק בגיל 90 ואז נשים היו עקרות חוצמזה...... מה איכפת לי לברך....לא עולה לי גרוש....ח ח ח ובמיוחד לברך אנשים יקרים בחיים.....כמוך כמו אביבי.... קחי את זה בקלות..... החיים מלאים הפתעות אוהבת חטולית

20/09/2018 | 14:12 | מאת: סוריקטה

אני מדברת על אהבת אם את עוללה. אמא שלי אותי. אז. לפני יותר מחמישים שנה. זה לא יקרה. אף פעם. אין ריסטרט. אבל המשאלה כנראה כבשה מקום בימים האחרונים. ומשהו חלופי או חלקי - זה אולי. סוריקטה