מושלם

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/09/2018 | 11:30 | מאת: סוריקטה

התפרק לי חיבור של ברז והציף את ארון המטבח. עכשיו. מזל שהצלחתי לסדר לבד. מתלכד עם הצפות. שאולי קורות בגלל שאנ'לא בוכה. ואני רעבה בטירוף. נהדרי. מקווה לשרוד את הימים הבאים. שונאת את יום כיפור. סלחו לי. סוריקטה

18/09/2018 | 12:57 | מאת: אביב

זה חג חשוב מאוד מעבר לדת מעבר לאיסורים יש משהו בשקט הזה שכל כך מטרגר אותנו שמפחיד ....ברגע שמצליחים להנות מהשקט הכל נפלא ..... אוהבת אותך שימרי עלייך ..... ובנתיים אני עאן נותנת יד ועודאחת ואולי באמת ננגן משהו יחד ....אני לא מוזיקלית אבל יכולה לנסות ......לצלצל במצילתיים

18/09/2018 | 13:15 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני חושבת שזה הגבול וההפרדה וההגדרה המאד ברורים. זה מה שמפחיד. אולי. אנחנו עם הפרעות הזהות והאינסופים. מצילתיים אחלה כלי. ואני ממש מזדרזת ביום כזה לנקות ולסדר בחוץ עד להתכנסות. יאללה, אמרתי גם פנים וחוץ. סוריקטה

18/09/2018 | 14:45 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי אם את רעבה למה את לא אוכלת ? בלי שום קשר לצום...... לא בריא לקיבה לעבוד רק על מיצי הקיבה אני בטוחה שאת יודעת זאת בלי שאגיד לך לא חבל שתסבלי לחינם וקראתי אתכן יותר למטה טוב שנתת הסבר לאביבי שלי כי בלעדיו לא הייתי מבינה כלום כמה טוב שיש אותך עוד מעט סעודה מפסקת והאמת שלא הכנתי דברים מיוחדים כדי שלא להכביד על העיכול רק מרק עם ירקות ועוף עם תפןחי אדמה בתנור בנתיים להתראות אהובות שלי חטולית

18/09/2018 | 14:58 | מאת: חטוליתוש

צודקת בהחלט יש משהו כמעט מיסטי ביום כיפור לא רק השקט האווירה לגמרי שונה אפילו אם נשווה לשבת יש כאלו משהו גדול וחזק באויר ואן אם לא צמה.... אין בעיה רק תרגישי טוב ורק לידיעתך אנשים חולים יכולים לא לצום אוהבת חטולית

18/09/2018 | 15:27 | מאת: סוריקטה

הי מתוקה, שמחה שכתבת. אני ועוד איך אוכלת. והרבה. ועדיין אני רעבה. ויותר ויותר רעבה. אחרי חודשים של היעדר תיאבון זה אולי לא מפתיע. ונראה לי שזה יותר רעב רגשי, ובתחושה ממש רעב ולא סתם התבייתות על אוכל. שיהיה צום קל ובעיקר הרבה מנוחה. מחבקת, סוריקטה