טוב יאללה, עכשיו אני כבר מסוגלת לאחל שנה טובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/09/2018 | 16:04 | מאת: סוריקטה

שנה טובה לכולם. סוריקטה המפויסת

09/09/2018 | 17:15 | מאת: ינשוף

שנה טובה סוריקיטה יקרה מאחלת לך שנה של החלמה וריפוי שנה של שקט ושלווה שנה של בריאות נעים לנו מאוד שאת כאן( וגם שם) 💗

09/09/2018 | 17:20 | מאת: חטוליתוש

שנה טןבה ומבורכת מתוקה מאחלת לך כל מה שתבקשי שנזכה גם לשמוע ממך שיש קצת שיפור כזה או אחר רק בגלל שאוהבת אותך ורק רוצה הכי טןב עבורך שנה טובה יפתי

09/09/2018 | 17:40 | מאת: חטוליתוש

ינשופית יפה שלי כמה טוב לראות אותך כאן אני רק רוצה לאחל לך/לכם ולבת שלך שהשנה החדשה תעבור רק בטוב שלא יפקדו אותכן שום מעשים קשים משום סוג אוהבת חטולית

10/09/2018 | 07:29 | מאת: אביב

שנה טובה שנה מאושרת שנה שתמצאי את מקומך על הכדור הזה שנה טובה ואכותית שנה מהותית

10/09/2018 | 07:33 | מאת: סוריקטה

המממ... אהבתי. שנה טובה אביב וכולן

10/09/2018 | 07:53 | מאת: סוריקטה

לקראת יום רביעי אמצא איחולים לעצמי לקראת השנה, ומצטערת שלא הצטרפתי לעץ הנהדר שפתחת אצל אודי. אני מרגישה שמתאים לי לכתוב כשזה אמיתי ואני כן מוצאת קשרים למילים. ובתקווה אני אכתוב. איך מצבך (מכל הבחינות)? סוריקטה

10/09/2018 | 10:38 | מאת: אביב

קודם כל זה בסדר שלא הצטרפת אין מצב שגם בפורום נשים מסכות וככה הבנתי שאת די משובללת ואני מנסה לחשוב חיובי .. אבל האמת מכה לי בפנים . המצב של אמא שגדולה ממני כמעט כפול בגיל יותר טוב משלי . אני חייבת למצוא את המשאבים להתחיל לטפל בגוף הזה. נתחיל מנויירולוג טוב ...ואורטופד טוב ונמשיך ....אולי הידרוטרפיה אולי טיפול אחר.....קשה לי חהודות אבל אני ממש נכה ....ומוגבלת ....פיזית ונפשית . מבחינתי זה חולשה לא שווה לא מתאמצת עצלנית......מעניין שאני מלווה אנשים מוגבלים ואותם אני מלמדת חמלה לעצמם ולמצבם .. ואתמול דווקא היה מפתיע לטובה ...היא התנהגה למופת 😊 או שאני פחות פגיעה .....לא אפילו ראיתי חמלה בעיניים שלה שראתה שאני לא יכולה להכנס לרכב ... . איך את ????

10/09/2018 | 12:51 | מאת: סוריקטה

הי אביב, הייתי רוצה להאמין שהפוטנציאל של הגוף שלך, ושל הנפש גם, יותר טוב משל אמא בגיל המופלג. אני פשוט מחפשת איפה ניתן למצוא גמישות. מסיפוריך אני זוכרת שבראש את תזזיתית. או במילים אחרות משקיענית. אני, סתם תופעות של גיל המעבר. שלושה ימים ברצף לבד לבד לבד. סוריקטה

10/09/2018 | 13:57 | מאת: אביב

עצוב הלבד מקווה שתצליחי לפרוץ את המחסום ראיתי ניסים כאלה בגילאים שלך וצפונה ...... גם אנחנו די רווקים החגים האלה מה שקצת דורש יותר כוחות בקשר לגוף במצב שמתקשה ללכת עם המקל . מתקשה לשבת וגם בשכיבה יש בעייה . ובעייה בהולכה העיצבית שחשבתי שנפתרה חזרה בצורה חזקה אבל אני ממשיכה לדחוק בעצמי לעשות לא לוותר מקווה שימצא הפתרון כי בראש אני ....רצה מרתון ....😊💜 יהיה טוב ....אני בטוחה בזה.

10/09/2018 | 14:18 | מאת: אביב

באושר ושמחה זה בעלי החיים שלי והמשחק איתם פשוט .....מרגיש יותר חיה ....

10/09/2018 | 14:46 | מאת: סוריקטה

מצליחים להתחבר ליצר החיים. הי אביב, ראיתי נוירולוגים שעשו עבודה מצוינת בשיתוף עם פציינטים, הלוואי ותיצרי קשר עם דומים ומוכשרים. בזה אני מאמינה בך ועבורך. היום אני לא רצה מרתון. היום כמעט לא זזתי. ומה קורה? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > אני רעבה ($%&#$^!) > > > > > > > > > > > > אכלתי הרבה מהרגיל. אבל ניסיתי ככל האפשר להקפיד פחות או יותר על ההנחיות התזונתיות. > > > > > > > > > יחי מקש ה ENTER!!! אוף, הנה בא עוד גל חום. בשמחות, סוריקטה

11/09/2018 | 18:59 | מאת: אביב

ועניתי לך על זה אתמול לפחות בראש מליון םעם מקווה שגם היום אכלת ולא בטוח שנוירולוג יוכל לעזור אבל אבדוק גם בכיוון הזה ....זה פשוט מצב נוראי

11/09/2018 | 19:18 | מאת: סוריקטה

וגם לא ממש זזתי. וזה מפחיד. כי עכשיו גם בלוטת התריס בתת פעילות. מזכיר ימים הרסניים. אבל לא זללתי עוגות ומטוגנים וג'אנק פוד. עדיין נשארתי בירקות והאגוזים. והלא זזתי זה לא שכיבה במיטה. את מרגישה אצלי הרס, אביב, ואני בוחנת איפה הוא מתחבא. ואני שמחה שכתבת וגם ראיתי. בדיוק נכנסתי למייל הלא פעיל הזה וראיתי את ה 1500 הודעות שפספסתי (וכנראה שלא אעבור עליהן, אלה רק התראות). אנ'לא יודעת מה לומר על המצב הגופני שלך. מה שאת מתארת נשמע נוראי באמת. מקווה שתימצא הדרך להקל. ממש מקווה. ואני צריכה ללמוד (אולי ממך, או מהבנות כאן מתישהו), איך מאזנים בין הוצאות להכנסות, כי נהייתי עוד יותר גרועה בזה. ת'אמת שבשיחות הומלץ לי לכתוב מול הפנים באקסל. וברחתי מזה. שלך, סוריקטה

11/09/2018 | 19:51 | מאת: אביב

גם זה אחד הדברים שאני חייבת לטפל 200 כל יום ודי מאוזן עד התקופות שאני לא לוקחת בכלל ..... ואיזון אין לי .... אולי באמת לכתוב ומעניין למה אנו בורחות מזה ....