בוקר מבורך 🗣💮🌷🏵🌹💐💗

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/09/2018 | 09:00 | מאת: חטוליתוש

שבוע עמוס במיוחד קניות לחג ולא רק עבורנו גם לאמי גם לבן שלי שעובד מעל 12 שעות ביום סידורים שלא נגמרים הכנות ובישולים לחג שיבוא עלינו רק לטובה ומה לא ??? סוריקטה יפתי אייך אצלך עם העבודה החדשה ? אביבי מה איתך מאמי ? יוצאת לסידורים על הבוקר נשתמע בהמשך היום יום רביעי שיהיה לכולנו יום טוב יום פורה בהמון אהבה חטולית

05/09/2018 | 14:07 | מאת: אביב

יקרה למה לא שם אתך בכל מקום שתירצי ובכל זאת יקרה תשמרי עלייך ...הגוף שלך מבקש שתחשבי עליו ..... חיבוק ענק

05/09/2018 | 14:09 | מאת: אביב

דואגת לך לא יודעת מרגיש לי שאת צריכה חיבוק עוטף אני כאן או שם איך שתוכלי תירצי ...