אני אמורה.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/09/2018 | 21:26 | מאת: אביב

לשמוח .....ובמקום יש לי גוש ענקי בנשמה .... אתם יודעות משהו זה לא מגיע לי .... וכן אני יודעת לראות את החלקים הטובים של התמונה .......ויש הרבה מאוד דברים טובים ...אבל אני כועסת כל כך כועסת על המצב המחורבן הזה שאני נמצאת בו ....7

03/09/2018 | 06:20 | מאת: סוריקטה

הי אביב, בסוף ברח לך מספר מזל 7 :-) משפטים כגון: " לא מגיע לי" יוצאים מתוך רגש אשמה של קול שחושב שזה עונש על מעשה/מחשבות 'רעות' שלך. אז אזכיר שאינך אשמה. תחילת יום, סוריקטה

03/09/2018 | 08:27 | מאת: אביב

לא מגיע לי אומר שאני חושבת ומאמינה שמגיע לי טוב ושזה פשוט לא הוגן שלרע יש כוח .....אין כאן בכלל רגש אשמה אולי יש כאן רגש מאשים אבל לא את עצמי לגמרי את האחר .. .

03/09/2018 | 11:50 | מאת: חטוליתוש

בהחלט שמגיע לך רק הטוב שקיים בעולם לצערי הרב לא תמיד אנחנו מקבלים את הטוב, רק ממש במקרה... יוצא לנו לקבל טוב ובמיוחד כשזה קשור להתנהלות של האחרים אז בכלל.... לרע לצערי תמיד היה יותר כוח מאשר לטוב לכן החיים נראים כמו שהם נראים חיבוק יכול לנחם קצת ? אוהבת חטולית

03/09/2018 | 13:54 | מאת: אביב

אבל זה באסה.... תודה על החיבוק אחד חזרה...