ליל מנוחה לכל המלאכיות הישינות 🌹

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

02/09/2018 | 02:13 | מאת: חטוליתוש

מקווה שאתן באמת ישינות ולא כמוני שבכל מוצש מחפשת את הפינה שלי לשים ראש ולהרדם נחתי קצת בצהרים ..... והלילה לא סולח לי לקחתי לו מהזמן שלו.... קיבלתי כאב ראש רק מלהסתובב במיטה ואין לי עוד מה לקחת כדי להרדם באסה עוד מוצש נשרף ללא שינה שיהיה לכן לילה טוב ותקומו לבוקר חדש מלאות אנרגיות טובות וכוחות מחודשים להתחיל שבוע חדש ולך סוריקטה יפתי עבודה חדשה שיהיו לכן חיים יפים ונעימים אוהבת חטולית

02/09/2018 | 05:56 | מאת: סוריקטה

הי חטוליתוש, ההתרגשות קצת הפכה את השינה לקלה יותר, אבל חוק האין-מסכים נשמר אצלי. בואנה, את לא אשמה והלילה לא נוקם בך, את יודעת, נכון? ופליז, אולי כן, חרדות שמגשימות את עצמן - יש לנו חלק. אם כי לא תמיד יכולים להן. ואיחוליי גם לך להתרעננות ולהרבה טבע ירוק ומתחדש. נשיקות, אוויר לדרך, אני כבר יוצאת. סוריקטה