התפנקתי לי.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/08/2018 | 17:28 | מאת: אביב

וקניתי צעצועים חדשים לחיות הבית ....😊זה עשה אותי שמחה ... שיהיה סופש שמח ... וסוריקטה גאה בך עם החתולים ...

31/08/2018 | 19:47 | מאת: סוריקטה

כמו שאת אומרת ואצטט: תודה לבעלי החיים. המון המון תודה לבעלי החיים. אני מפנטזת (ולא איישם, כי כבר ניסיתי וזה מאד יקר ומתכלה תוך חודשים ספורים) מתקן גירוד וטיפוס עד לשמיים לחתולים. ויותר מכך אוהבת כלבים, יותר מידי. שלך, סוריקטה

31/08/2018 | 21:06 | מאת: אביב

סתם הזמנתי כמה דברים קטנים ברשת ...ממש גרושים אבל זה עשה לי כייף.... ןלחתולים אי אפשר להכין משהו שיצא זול יותר ....