סוריקטה יקרה וכולן.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/08/2018 | 16:21 | מאת: אביב

ראיתי רק עכשיו מה שכתבת שם למטה הלילה לקחתי חצי כדור הרגעה וקצת ישנתי לפחות לא קמתי עם שרירים שעשו מרתון בלילה והשאר אלוהים יעזור .... אני מאמינה שהכל לטובה גם אם אנחנו לא ממש מבינים למה...

28/08/2018 | 17:41 | מאת: סוריקטה

הי אביב, תראי מה זה. בכלל לא זכרתי מה שכתבתי שם למטה. אני בסדר. מחוברת. חזרתי מהרופא - עוד כמה בדיקות. מסתמן שמצבי טיפה חורג, אך לא מצריך בינתיים טיפול תרופתי. כן בדיקות חוזרות ובדיקות נוספות. אני שומרת על עצמי. וגם אני לקחתי תרופות וישנתי סביר בלילה. כתבתי למטפל, קצר קצר, רק אחרי שהתחברתי מחדש, ורק דברים טובים. הוא ענה מיידית בתודה. מחבקת, ומקווה 'להדביק' בחיובי, סוריקטה

28/08/2018 | 18:59 | מאת: אביב

שמחה שאת במקום טוב יותר .... אתך