רוצה רק להזכיר לכן.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/08/2018 | 16:15 | מאת: אביב

שאין יאוש בעולם כלל כמה קשה לחשוב חיובי כשאנחנו במקום התקוע הנמוך אבל צריך לזכור שמה שחשוב זה התנועה קדימה יהיה טוב 😊😊😊 אוהבת אתכן מאודדד

28/08/2018 | 20:03 | מאת: סוריקטה

יש ייאוש, בעיניי - כבן צמד של התקווה. כשרק הגעתי למטפל, ובאמת מצב סופר סופר גרוע (בלי בית, לא מתקשרת וכד') הוא הצליח לראות את התקווה שקיימת אצלי בפנים. אז אני אבחר בפתגם: התקווה מתה אחרונה. סוריקטה

29/08/2018 | 14:26 | מאת: חטוליתוש

מסכימה איתך לגמרי סוריקטה יפה שלי התקווה מתה אחרונה ואת עדיין חיה ולכן התקווה לא תמות עם כל הקשיים שנערמו אצלך לאחרונה חייבת לומר לך שאני מרגישה שאת עומדת בכבוד בכל הארועים רק באמת לא הבנתי את הגישה של המטפל שלך מאחר ואני לא רגילה בניבולי פה לא אומר את מה שמרגיש לי להגיד עליו אבל איתך בליבי יפה שלי אוהבת 🤩😍👌🐹🐱