קשה לי להכנס ולכתוב.............

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/08/2018 | 18:51 | מאת: חטוליתוש

לאחרונה עשיתי בדיקות ומתברר שלא לחינם התלוננתי על קושי בראיה ולא לחינם התלוננתי על התחושה הנוראה שיש לי בכפות הרגלים כמו כריות הרופאת עיניים בישרה לי שהסכרת שלי כבר פגעה לי בעניים..כבר מלפני שנתיים...רר שאז זה היה בגדר חשד לא ברור ועכשיו זה..זה....וגם התחיל לי קטראקת בעיניים..... היום הייתי אצל הרופא הנוירולוג שאני מטופלת אצלו מאז הארוע המוחי ובישר לי שהתחושות שיש לי בכפות הרגליים נובעות לפי הבדיקות שעשיתי גם מסכרת....נפגעו לי עצבים ברגלים...אז מה הפלא שאני בקושי משרכת את רגלי ובוקי דוררכת על כפות הרגלים שלי מה שהכי עצוב שאין אפשרות לתקן את המצב 🐱🐹....😔😞😪

27/08/2018 | 19:26 | מאת: אביב

אני כל כך מצטערת לקרוא זה לא הוגן וממש ממש מובן אוףףף אמיתי יקרה טוב שניכנסת וכתבת ....ואולי בכל זאת תעשי העתק הדבק לאודי ..... בכל מקרה . אולי את הנזק לא ניתן לתקן אבל ניתן לא להחמיר עוד ... שולחת חיבוק ענק ואני אתך כאן או שם .....

27/08/2018 | 19:32 | מאת: סוריקטה

חטוליתוש, לא יודעת איך אצלך, אך לפעמים תיתכן בנייה מחדש של שכבת המיאלין שעוטפת את תאי העצב. וגם אם ישנה פגיעה אקסונלית ושיתוק סנסורי ומוטורי אפשר להקטין את הדינמיקה של המחלה. כמו שאביב כתבה, לעצור את ההחמרה. יש גם מדרסים מיוחדים למצבים מסוימים. אני לא בקיאה מספיק אם יש משהו שמתאים עבורך. אבל אפשר לבדוק אולי. וזה בסדר להיעזר במקל הליכה. בקטארקט, לפחות במקרים מסוימים, אפשר לטפל ולהחליף עדשות. בשורות עצובות. אבל, כנראה, טוב שיודעים מה המצב וכך מחליטים מה תהיה דרך ההמשך. שולחת לך מיאואים של המון חתולים. סוריקטה

27/08/2018 | 20:08 | מאת: חטוליתוש

תודה יפה שלי אבל לא יכולה לעשות העתק הדבק לאודי אני כותבת מהפלפון לגבי העינים הרופאה אמרה לי במפורש שאי אפשר לתקן את הנזק של הסכרת והרופא הניורולוג אמר שיתן לי כדורים שאולי יקלו על התחושות בכפות הרגלים סליחה סוריקטה שאני עונה לך גם כאן...קצת לחץ בעינים וחוצמזה....צה יועיל לכתוב אצל אודי? תודה סוריקטה על כל המיאויים אוהבת אתכן יפות שלי 9🐹🐱

28/08/2018 | 05:00 | מאת: סוריקטה

חטולית, בדקת לחץ תוך עיני וגלאוקומה? עצוב לשמוע שיש דברים בלתי הפיכים. כן, זה מייאש. סובבים אותי כמה אנשים שהגוף שלהם נכה, אבל לחלק מהם יש אחלה ראש. שולחת אהבה לך, לנכדה המיוחדת. שיאיר יומך ככל שניתן, לצד הסבל. סוריקטה

28/08/2018 | 11:20 | מאת: חטוליתוש

כן מתןקה הרופאה בדקה הכל בצורה מעמיקה אני כל הזמן אצלה במעכב כבר שנים תודה לך יפתי אוהבת