סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/08/2018 | 15:59 | מאת: אביב 22

אני גם כאן אם את צריכה לפעמים רק לרגע להניח את הראש על הכתף ולשתוק :)

27/08/2018 | 19:34 | מאת: סוריקטה

כן, אביב יקרה. אני בסוג של שתיקה. הקלדה עוד יש. אבל קול לא בוקע. תודה יפה שלי, סוריקטה (גם אני בימים הקרובים בעוד בדיקות).

27/08/2018 | 22:22 | מאת: אביב 22

וטוב שאת ולכת לבדיקות .....נחזיק לך אצבעות שהכל יהיה טוב .....

28/08/2018 | 05:42 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני מאד מנסה לשמור עליי. לבדיקות אני מקווה להגיע שלמה, בעיקר מול הדמויות שעושות אותן, כי אני שונאת את זה. בדיקות גופניות והשיחות האלה המשולבות איתן, בתוך אווירה קרה גם מרחבית, בעלות פוטנציאל פירוק. ולבי גם איתך חטולית. למשל, היות שחשבתי אתמול מול אירועי המטפל, שאיני ראויה לקבל בכלל, שהוא צריך להתבייש שאני מטופלת שלו בכלל, עלה במוחי גם להפסיק להשתמש בכדורי השינה ושלא יהיה לי עוד לילה, למי אכפת. אם כבר, אז עד הסוף. טוטאליות, את יודעת. אבל טכנית היד לקחה והפה בלע וישנתי קצת. לפחות זה. וגם את, נסי איכשהו לשמור על עצמך בתוך עולם הרשע. אביב - ניסיתי למצוא סרטון ביו טיוב של ריקוד שיש בו ממש עיוות של הגוף מכאב. היות שהזכרת את הסיוט שבכאב. כשזה ריקוד זה נפלא אסתטית, ואפשר להזדהות מאד. לפחות כל יכולתי אני. אם אמצא - אעלה לינק. במבי, אני כל כך שמחה שכתבת לי - הקול שלך מאד חשוב לי. הייתה שורה שם שלא הבנתי. ייתכן שאדווח המשכים, שלכן באהבה, סוריקטה