סוריקטה אהובה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

25/08/2018 | 15:59 | מאת: אביב

מקווה שבכל זאת את מוצאת פינה טובה השבת ..... רק חהגיד לך שאני רואה אותך ......מאוד את הקושי מול המון כוחות את ההרס מבצבץ מול בנייה נפלאה אתך בלב.

25/08/2018 | 18:12 | מאת: סוריקטה

תוכלי לומר לי איפה את רואה את ההרס? אני לא מצליחה לזהות רגשות ואולי זה קשור. ואולי בגלל שכתבתי מילים כמו אנורקסיה ומזוכיזם, שאין לי מושג איך יוצאים מהדבר העיקש הזה. סוריקטה

25/08/2018 | 19:25 | מאת: אביב

תחושה ממשהו שאת מעבירה בן השורות בתחושה שלי את מחזיקה חזק חזק בכוחות ולא נותנת מקום לכעס לתסכול לקושי לכאב להיות. הכי מבינה את המקום הזה שמפחד לתת לזה מקום מהפחד להתפרק ואז לא להצליח לאסוף. וכן האכילה ,הנתינה האין סופית =סוג של מזוכיזים בעיקר כשאת מודעת לזה שזו נתינה על חשבונך יש בה מההרס . אבל ..... אני למדתי על עצמי שההרס הזה בא להגן עלי מתגובות קשות יותר .... אז ...... אני מרגישה שאת בגלל השינויים יש שם המון רגשות מבולבלים .....מכל קשת הגוונים מציפייה ומצד שני חרדה מהבאות ... ואולי אני פשוט משליכה משהו שלי .... לא יודעת ..... וגם ,כלפי המטפל .....מהרגשת גאווה שהחזקת מעמד ויחד עם זאת תסכול וכעס שהשאיר אותך לבד כל כך הרבה זמן .......ואולי גם כעס על אמא על אבא שגרמו לך בדרכם ,להיות נזקקת למטפל ..... ומשם המצד אחד קרבה ומצד שני להרחיק ........ לא יודעת זה מה שעלה בי אסוציאטיבית אולי אני טועה ......פשוט הרגשתי שאת צריכה כתף אמת הרגשתי את זה כבר באמצע השבוע לא היה בי הכוחות להיות שם 😙😍

25/08/2018 | 19:33 | מאת: סוריקטה

ראיתי שלא היו לך כוחות להיות שם. ולבי איתך. את מוזמנת, וטוב שכתכת את שכתבת. כן, יש מצב שאני משחקת אותה חזקה כשכבר מנופץ בפנים. כן יש את הקרוב-רחוק הזה, כנראה. וכנראה שגם דרכי היא כזאת, אולי כדי להגן מפני תגובות שאנ'לא יכולה לעמוד בהן. יעני, שמתחילים לדבר אליי כמו עורכי דין וכאלה. אני במצב שלא מבין. המון שינויים וגם הבדיקות הרפואיות האלה, ודווקא עכשיו המטפל נפרד, מקצר. לא ברור לי. תודה שכתבת. המון תודה, ונמאס לי מהאוגוסט הזה. סוריקטה

25/08/2018 | 19:52 | מאת: אביב

כותבת לך לפני שלא תיכנסי אקרא שוב... לא הבנתי המטפל חזר .... ושוב נפרד ....או שעדין החופש שלו לא נגמר ... יודעת שתיכננתם לצמצם פגישות ומבינה את הרציונל הכלכלי ואני חושבת שאת החודש הזה שאנו מרגישות כבר בגוף את החגים האלה שמזכירים לבד ....לא תאמיני גם כשיש יחד ....מזכירים עבר .....אולי כדאי בכל זאת אם אפשר יותר חיזוק ואני מנסה הכי להחזיק שגרה להחזיק חזק חזק לא להתפרק ..... המצב לא טוב בכלל .....

25/08/2018 | 20:05 | מאת: סוריקטה

והטאבלט שלי נשבר, אולי זה איזה רמז... החגים גם לא חברים שלי. ואצלי זה לבד, ומבינה מה זה הלבד גם כשלכאורה ביחד. המטפל חזר וקיצר את משך הפגישה ודיבר על פרידה פרידה ולא רק דילול. לא מצליח לי להבין ת'דבר הזה. הבנתי שהמצב אצלך מאד לא טוב. אני לא יודעת מי אלה החולירות, אבל שימותו... (טוב, זה לא הולך ככה, אבל אצטרף לקללות). מניחה שגם ניפגש ביקום המקביל (הפורום, הפורום) מחר :-) תודה יפה שלי, סוריקטה

25/08/2018 | 21:05 | מאת: אביב

ואת מתפלאה.....קראתי אותך והרגשתי סכין ישר בבטן הרכה .. . . אולי .... כי הוא חושב שאת כבר יכולה בלי .... כבר הייתם שם בעבר ואולי הוא חושב (וממש הוכחת את זה ) שאת כבר יכולה לבד.. לא רק שהחזקת מעמד את גם היית אסרטיבית (כאן ) וחושבת שלא רק כאן ..... אז אולי הוא מנסה לשחרר.. עוף גוזל חתוך את השמים .... חיבוק

26/08/2018 | 10:46 | מאת: סוריקטה

עצבנו אותי ההורים של הילדים. ידעו לעשות חישוב איך יצא להם לשלם פחות, אז הזכרתי להם שיש גם חישוב איך הם היו אמורים לשלם יותר. אני לא אלחם כנראה, ואוותר כדרכי בגלל שקשה לי לעמוד מולם, אבל אמרתי את דברי. סוריקטה

26/08/2018 | 14:32 | מאת: אביב

את האמת יקרה עצוב לי מגיע לך לעבוד במקום מסודר עם תנאים ופנסייה. ....ואת בורכת בכל כך הרבה כשרונות וכן יש לך עוד הרבה מאוד שנים .... . אבל שמחה שלפחות אמרת את מה שהיה לך לומר .....חוצפנים

26/08/2018 | 18:44 | מאת: סוריקטה

אני לא יודעת מה קורה. יאללה. סוף יום. עוד שבוע, ואפילו חופש אין לי בין לבין. סוריקטה

26/08/2018 | 20:10 | מאת: אביב 22

אני ממש דואגת לך תני לכאב לדבר תכתבי ותישלחי לו זה מרגיש לי כמו חבית נפץ ממולכדת שולחת כוחות וחיבוק

27/08/2018 | 06:17 | מאת: סוריקטה

הי אביב, הבטחתי לא לכתוב לו. אבל את יודעת, אני עכשיו רואה שההסכם הכתוב עם ההורים שונה מההסכם בעל פה שלפיו חשבתי שיתנהלו הדברים. פיספסתי נקודה מהותית וזה היה לי מול העיניים. תוהה איך זה קרה. מילא. יש לי זמן ללמוד בקצב של צב עד גיל מאה. וזה לא רלבנטי. מה לעשות. שוין. סוריקטה

27/08/2018 | 06:26 | מאת: אביב

כולנו אהובה כולנו ההסכם הכתוב הבא תיקחי הבייתה תני לו למטפל לעבור יחד אתך ככה לא תפספסי נקודות וכן זה החלק הכואב של הפגיעות ההפסדים ,המחיר הבילתי נסבל שאנחנו משלמות . שיהיה יום קל יותר

27/08/2018 | 06:57 | מאת: סוריקטה

ההסכם הכתוב לחודש הבא עבר אצל המטפל והוא אמר לי שהוא לא עורך דין, ולא ראה איזה עניין בו. אז נתתי לעורכת דין ממשפחתי לעבור עליו, ולעוד אנשים שמבינים. מבחינה זאת זה עשוי מדויק. וכל הטעויות האומללות האלה. אשת עסקים כבר לא אהיה. ואני גם לא רוצה. באהבה, סוריקטה

27/08/2018 | 12:25 | מאת: אביב

גם אני לא ..... ולפחות אנחנו משתפרות מפעם לפעם

27/08/2018 | 12:51 | מאת: סוריקטה

שולחת לך חיבוק יפה שלי סוריקטה