בוקר אור

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

24/08/2018 | 08:34 | מאת: סוריקטה

לו יכולתי להמציא מצבר וכבל שיטען אנרגיות. שישאיר קצת בצד את המזוכיזם. והאנורקסיה. שייתן מקום להנאה. סוריקטה

24/08/2018 | 10:40 | מאת: חטוליתוש

בוקר מבורך יפה שלי לו יכולת היית כבר מזמן מולטי מיליארדרית ומי יודע אם היית שמה עלינו בכלל... אין עלייך עם כל הכוונות הטובות בהמון אהבה 🤩😍🐱🌷🥀

24/08/2018 | 11:57 | מאת: סוריקטה

ולעזאזל יש לנו במשפחה גנים של אריכות ימים... תודה חטוליתוש. שתהיה שבת שלום, סוריקטה

24/08/2018 | 12:03 | מאת: חטוליתוש

מה שאומר יפתי שתוכלי לממש את כל הכשרונות שלך ויש לך המון..... שתהיה לך שבת הכי הכי כמו שאת רוצה ומיחלת בהמון אהבה 👌🤩😍😘🐱🎈

24/08/2018 | 13:11 | מאת: סוריקטה

חח חטולית, אמר את זה גם מישהו אחר... |אנחה| שבת מנוחה לכולם סוריקטה 💖