סופ"ש.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

17/08/2018 | 06:12 | מאת: אביב

הי בנות מה שלומכן שתקתן קצת מאחלת סופש רגוע שליו ונעים

17/08/2018 | 07:08 | מאת: סוריקטה

הי מתוקה, אני פשוט בהמון עיסוקים. חייבת לרוץ. הכל בסדר. ד"ש ונשיקות סוריקטה

17/08/2018 | 07:21 | מאת: סוריקטה

הטיפול עשה עבודה טובה. אני מחזיקה מעמד. מתגעגעת, מאד, אבל מצליחה להחזיק. סוריקטה בדרכים 🚌

17/08/2018 | 07:53 | מאת: חטוליתוש

לא היה עם מי לדבר לא היה אף אחד כולם עסוקים גמני הייתי עסוקה עבר לנו עוד שבוע..ונגמר... עכשיו עבודה לכבוד שבת למרות שאנחנו צוות מקוצר נשתמע חטולית

17/08/2018 | 08:02 | מאת: אביב

לא להתנצל כולנו עסוקות רק בדקתי דופק 😊 וסוריקטה ברור הטיפול עובד ואת מחזיקה בצורה מדהימה .... חטוליתוש מצומצם או לא צריך לבשל סיר לשלושה וסיר לעשרה אותו הדבר שבת ברוכה

17/08/2018 | 13:05 | מאת: סוריקטה

הי אביב, פעם פעם כשבישלתי... פעם פעם. שלושה ועשרה זה לא ממש אותו הדבר בעיניי. בעולמי. גם כי מה שהכנתי אלו דברים ברמת קושי גבוהה, אחד אחד כאלה. וגם מבחר מנות גדול יותר. ואני לא מבשלת בכלים גדולים. לא יוצא, בעיניי, אותו דבר בכמות ולגובה. בישולים וכלים = הרס לגב... לשלושה הייתי מכינה במקום. לעשרים כבר תכנון מראש. היו ימים. הזמנות מראש מרגישות גדולות עליי. עם ספונטני יותר מצליח לי. אולי. וגם מוזיקה. היום ניגנתי. יוצר חרדה. סוריקטה

17/08/2018 | 14:14 | מאת: אביב

ומכל הסוגים והמינים והעדות .... אני חושבת שזה כבר לא משנה הכמות כן משנה ההכנות בטח שבבישולים הבאנלים אורז ,עוף דגים ....ממולאים וכאלה בדברים שהם גורמה וצריך טיפול אחד אחד זה קצת שונה אבל מבחינת כלים זה אותם כלים . או תבניות .... .. בעיקרון אוהבת מאכלים פשוטים ולא גורמה ואוהבת המון המון מנות וכן 20 איש האירוח יכלול הכנות מוקדמות..... נפלא שניגנת חבל שזה מעורר חרדות ואת מבורכת בהמון כישרונות 😍

17/08/2018 | 14:45 | מאת: חטוליתוש

לא מאמי לא 3 רק 6 .... וכולם אכלנים חחחח אורחים ואוהבים גם את האוכל הפשוט שאני מכינה קציצות דגים ברוטב קציצות בשר ברוטב כיסוני תפוחי אדמה עם מלא בצל מתוגן חלות מתוקות של שבת שבעלי הכין וגם סוג של בורקס חדש עם גבינה ופטרוזיליה... וקינוח אמא שלי הביאה שטרודל תפוחים אז עכשיו הכל כבר מוכן ויש גם זמן להתקלח ולנוח. ... מיאווו🐱

17/08/2018 | 14:55 | מאת: חטוליתוש

את צודקת מאמי בין 3 לבין 10 יש הבדל גדול ובמיוחד כשעושים מאכלי גורמה אני עושה גורמה בדרך כלל בארועים משפחתיים או בחגים ותמיד תמיד יש עודפים כדי שיהיה להם גם לקחת הביתה אז אפילו אם אנחנו 15 איש בשולחן צריך להכין כמות יותר גדולה מצטערת לשמוע שהמוזיקה גרמה לך לחרדה רציתי להגיד כמה חבל שאת כבר לא מארחת אבל האמת שאני לא יודעת אייך זה היה מרגיש לך כי את נשמעת נרגשת כשכתבת על האירוח לפחות כך אני הרגשתי קבלי חיבוק ענק יפה שלי מייאו 🐱

17/08/2018 | 15:07 | מאת: ינשוף

שבת שלום אביב,סוריקיטה חטולית וכל מי שבא לכאן אני שנים לא מבשלת משתמשת בכל כוחותיי ללכת לעבודה אני לרוב מותשת מעייפות אבל אני לא מתלוננת- מודה לאלוהים שאני מצליחה לעבוד- לא מובן מאליו סוריקיטה- אני שמחה שמטפלת שלך חוזרת תודה שאתן כאן