איך פיספסתי אותך

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

11/08/2018 | 08:00 | מאת: אביב

באסה דווקא הייתי כאן בערב .....ואחר כך הנחתי שאני לבד אז לא ניכנסתי .......ורואים מרווחים אבל בזכות הנקודות.. ואני לא הצלחתי עם הרווח הכפוי כפי שראית .ודי באסה לי על זה.........סוריקטה ממי אני דואגת לך ,יש לי תחושה שכל מה שדחקת נמצא שם מקדימה.........ואולי גם זה שאת לוקחת יותר מקום מאפשרת לעצמך למחשבות שלך להיות מלחיץ ........בכל מקרה אני כאן ...באמת מכל הלב בשבילך .........................................................וואני סופש של פרנסה וקשה לי כבר הסופשים הארוכים האלה ........ .

11/08/2018 | 08:13 | מאת: אביב

שפשוט התייאשתי מזה שהם יסדרו את האנטר .........אז ברגעים קשים ומפוצלים אני נעזרת בערן ובסהר ....ויתרתי על הניסיון כאן ......זה הוציא ממני יותר מידי כעס ............... ................... ...................................

11/08/2018 | 09:26 | מאת: סוריקטה

אנטר 'כפוי' הוא דבר שמעולם לא הצלחתי לעלות עליו. רק משהו שמחליף את ה Space , מרווח בין מילים, שגם ככה איכשהו עובד. ................................................................................................................................ את יודעת, השבוע היה לי יום חופשי. לא כי אני לקחתי, אלא כי בדיוק שתי המשפחות יצאו לטיולים מקבילים. הרשיתי לעצמי להיות 'חולה' ביום הזה, ואז קצת חלחל כמה אני עובדת קשה ואין לי חופש. אז רחמיי שאת עובדת כל כך קשה וגם בסופשים שזה ממש ממש חונק. קשה להיות במצוקה כלכלית. כן, זה גם משפיע על הנפש. ................................................................................................................................ נשים קשות יום :-( ................................................................................................................................ שלך, סוריקטה 09:24

11/08/2018 | 09:28 | מאת: סוריקטה

את הזעקה של אין-מקום, שאני מאד מאד מאד מכירה. וככל שזעקת יותר, ככה ההרגשה התעצמה. זה מה שניסיתי לדבר עליו כל הזמן. לא נגדך. בעדך לגמרי. ................................................................................................................................ טוב שיש גם מקומות אחרים. לא השתמשתי בהם מעולם, אז פחות מכירה. סוריקטה 09:27

11/08/2018 | 09:53 | מאת: אביב

אני יודעת שהיית בעדי , לא חשבתי שלא , והבנתי גם את הקושי שלך מול מה שהבאתי בגלל המצב השביר שהיית בו ..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... לא דיברתי על האנטר גם את הspace הכפוי לא הצלחתי .........וכן העבודות שלי הם 365 יום בשנה , יש סופשים שזה בקטנה ויש סופשים בתחום ההוספיס הביתי שזה ארוך ומתיש .....וקשה בעיקר נפשית ......ארוכים כאלה זה קורה לפעמים פעם בחודשיים לפעמים פעמיים בחודש.....וסתם אני בגל של איכס מצוי והתנהגות קרבנית , .......אבל הבוקר הייתי פעילה אז אני שמחה שבכל זאת עשיתי דברים ...........ואני נעזרת בסהר שנים , החלקים הקשים היו שם ואני הייתי כאן ואחר כך אצל אודי , מנותק גם בכתיבה .........ואז אודי שכנע אותי להביא את כולם אליו ............ולכן האין מקום היה קשה כל כך ...........וכן בגלל זה שהבנתי שאני בסחרחרה ניתקתי את עצמי משם התכוונתי לחזור בשקט אחרי שארגע , אבל את כתבת שם והיה חשוב לי להגיב לך ......................................................................

11/08/2018 | 09:56 | מאת: סוריקטה

רק במחשב ................................................................................................................................ ALT+0160 ................................................................................................................................ סוריקטה 09:55

11/08/2018 | 10:00 | מאת: אביב

האמת שחשבתי להוסיף עוד עבודה , הרבה הוצאות עכשיו ......על דברים טובים בגדול אבל קצת מעל כוחותיי ...........חשבתי גם להוריד טיפול לפעם בשבועיים אבל זה נראה לי לא נכון עכשיו אם החיבורים האלה לעולם הרגש הכואב ..................וחשבתי שכבר עברת לעבודה החדשה .........ושאת לא ככה בחום הזה ...........וכן זה אולי החלק היותר כואב של הפגיעה הזו , אני חושבת מה יכולנו להיות ללא הפגיעה כנראה שלא נשים קשות יום ............אז את האמת פתאום , אם הרצונות שלי והחיבור לחיים יש קנאה בנשים כמו המטפלות שלי שהם נשים דעתניות , פעילות , נשים חזקות ............שחיות כמו שצריך , אז זה מלמד מאוד אבל גם קצת מעורר קנאה .......אבל את יודעת מה למדתי .....................אנחנו לא יודעות כלום על השני , לפעמים גם שאנחנו ושבים שהבנו אנחנו ממש לא מבינים או יודעים באמת ..........

11/08/2018 | 10:02 | מאת: אביב

וקראתי אתמול על הטבלה הזו ששלחת לי .....פשוט גאוני , עולם המחשבים זה לא העולם שלי    מעניין מה אני יקבל עכשיו .........

11/08/2018 | 10:07 | מאת: אביב

   עכשיו עשיתי שלוש פעמים רצוף         נראה לי שזה יעזור לחלקיי    יש לי צעצוע חדש     את כישרונית ברמות ...........

11/08/2018 | 10:08 | מאת: אביב

ומעניין מה פרוייד היה אומר על האם - במקום עם .....דווקא בחיבורים .....

11/08/2018 | 10:24 | מאת: סוריקטה

והקטע ששלחתי לפורום המקביל, וסביר שיפורסם ותראו מחר, מדבר הן על פיצולים והן על שקיפות. לפעמים גם אני לא יודעת עליי. ................................................................................................................................ אבל יש רגעים בהם נגלים תכנים פנימיים לקצת. ................................................................................................................................ עכשיו הבנתי סוף סוף על איזה רווח את מדברת. סורי שקודם לא עניתי לעניין. הערבוב כאן היה משו משו. ................................................................................................................................ סוריקטה 10:23

11/08/2018 | 10:37 | מאת: סוריקטה

בדימיון, רק בדימיון, כי בתכל'ס לא הייתי מעזה, מתחשק לי לפעמים להיות האקרית, להיכנס למלבן התמים הזה עם איזה SQL Injection רק בשביל להשיג את ה - Enter הנכסף. ................................................................................................................................ לא לדאוג החבר'ה מדוקטורס, אני לא. וגם מניחה שיש הגנה מפני פעולות כאלה. בכל זאת, 2018... והיות שאני עצמי לא מוגנת, כי אני ממש לא מעניינת, אפשר חופשי לעלות עליי. ................................................................................................................................ אבל מצאתי לי להיום דרך לכתוב כאילו יש קפיצת שורות, שזה מספק בינתיים. ................................................................................................................................ סוריקטה 10:36

11/08/2018 | 11:51 | מאת: אביב

עוד דבר שלמדתי עליינו .......אנחנו יופי מסתגלות......קשה , בדרך ניראים חלקים לא משו.....אבל אחרי הכעס התסכול , האין מקום .....אנחנו לא מוותרות ומחפשות פיתרון לדעתי פירות הטיפול.......אני בטוח בעבר פשוט לא הייתי יותר..........

11/08/2018 | 11:54 | מאת: אביב

משאירה את הכותרת ליצור רצף ................................................................................................................................ ככל שאני מעמיקה בטיפול ומאפשרת ,ניגלים עוד ועוד חלקי פנים ................................................................................................................................ לא קל אבל מקל ................................................................................................................................ מה עם הקשיש חזר הבייתה או שעדין מאושפז....

11/08/2018 | 11:57 | מאת: סוריקטה

הי אביב, ................................................................................................................................ אני חושבת שהקומבינות סטייל מקגייבר זו אני בקטע השרדותי. ספציפית לכאן - עברתי הרבה שידרוגים עם הפורומים ואף אחד לא האמין שאשאר, וגם בטיפול ולא האמינו. למה דבקתי בזה? מאמינה שיש איזה יצר ילדי שנשאר איתנו. אולי. רעיון לא מגובש של רגע.משוכות של הרבה דברים של גדולים בחיים ממש לא עברתי. סוריקטה 11:56

11/08/2018 | 11:58 | מאת: סוריקטה

נראה לי שמשחקיות עזרה לי.

11/08/2018 | 13:08 | מאת: אביב 22

מאוד..............אני חושבת שהמקום הילדי הזה ואיזה ייצר הישרדותי קדום .......מחזיקים להשאר כאן ועכשיו ..........................ואולי המקום הזה , דווקא של האין מקום ..................................................................................................................................................... והטיפול הכי לא מבינה איך לא ברחתי ,גם שממש קשה .