ליל מנוחה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

10/08/2018 | 20:31 | מאת: סוריקטה

כתבתי בפורום המקביל הודעה, ומקווה שתעלה באופן נורמלי ביום ראשון. ................................................................................................................................ לילה טוב. סוריקטה

10/08/2018 | 20:37 | מאת: סוריקטה

איך אתם רואים את מה שכתבתי כאן? ................................................................................................................................ יש הפרדה לשורות, או שהרזולוציה אצלכם שונה ורואים בהמשך אחד? ................................................................................................................................ שורה חדשה ................................................................................................................................ סוריקטה

10/08/2018 | 20:39 | מאת: סוריקטה

אין פה רווח כפוי, רק רצף של תווים שמנסה להתאים להגדרות המסך, וליצור מצב הדומה לקפיצת שורה. ................................................................................................................................ קפוץ ................................................................................................................................ סוריקטה

10/08/2018 | 20:53 | מאת: סוריקטה

חזרנו לקבל תגובות במייל. רק מה, אני מקבלת תגובות של עצמי גם. וזו כתובת דוא"ל שאני ממעטת לפתוח. אבל זה עובד. כנראה... סוריקטה

11/08/2018 | 06:55 | מאת: סוריקטה

מקווה שבשבוע הבא כבר יהיה לנו אוויר יותר צלול ומרחב נשימתי................................................................................................................................. 🌼 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 🐦 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 🍂 סוריקטה שמנסה למצוא פתרונות, גם אם כבר עוד מעט, כנראה, לא יהיה צורך בהם 06:55

11/08/2018 | 06:57 | מאת: סוריקטה

11/08/2018 | 07:04 | מאת: סוריקטה

וסליחה על שלל הנסיונות כאן בחזית ................................................................................................................................ 🐦 י ................................................................................................................................ בוקר אור ................................................................................................................................ סוריקטה 07:04

11/08/2018 | 08:02 | מאת: אביב

נראה אם תקבלי למייל .................................................את לא צריכה לבקש סליחה כל זמן שלא תדברי לא יפה הכל בסדר .

11/08/2018 | 08:27 | מאת: סוריקטה

כמעט כמעט כמעט לא קורה שאני מדברת לא יפה. ................................................................................................................................ קיבלתי למייל. ................................................................................................................................ בשביל אפקט המדמה קפיצת שורה, צריך לעשות רווח (Space לא Enter) אחריו הרבה תווים רצופים (יותר מ 128 מספיק בדרך כלל) ואחריהם שוב Space ואחר-כך לכתוב מילים, או כל מקש אחר במקלדת. ................................................................................................................................ הוספת רגשון בלבד לא הצליחה ליצור אצלי את האפקט הזה. ................................................................................................................................ סוריקטה 08:25

11/08/2018 | 09:23 | מאת: אביב

איך עשית את התו הכפוי .....ניסיתי להעתיק ולהדביק ממש לא הלך .............................................................................. .............. .................................. ............................................... . ...................................... ....... ממש לא מאמינה שספרת את התוים

11/08/2018 | 09:34 | מאת: סוריקטה

הנה רצף של 128 נקודות: ................................................................................................................................ מוזמנת/ מוזמנות להעתיק מכאן את השורה. ................................................................................................................................ סוריקטה 09:34

11/08/2018 | 09:35 | מאת: סוריקטה

11/08/2018 | 10:10 | מאת: אביב

בואי נבדוק ................................................................................................................................ את גאון , וואוו איזה שדרוג של כתיבה ................................................................................................................................ אוהבת אותך כל כך ......

11/08/2018 | 10:11 | מאת: אביב

עכשיו ................................................................................................................................ העצובים ................................................................................................................................ יכולים ................................................................................................................................ לבוא ................................................................................................................................ במבי גם בשבילך ......

11/08/2018 | 10:45 | מאת: סוריקטה