סוריקטה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/08/2018 | 14:36 | מאת: אביב

שתדעי לך שאת חסרה לי כאן ........מאוד מבינה את הרציונל שלך אבל חסר לי השיח החופשי איתך .......על כל מיני ......😊

09/08/2018 | 16:01 | מאת: סוריקטה

מרגישה שדיברתי יותר מידי. בכל אופן, מהשטויות שאנחנו מקשקשות כאן - מסתבר לאור הבדיקות שכנראה הגעתי לגיל בו צריך להתחיל אלטרוקסין וסטטינים. מחכות לי עוד בדיקות. פיכס. סוריקטה 16:00

09/08/2018 | 16:16 | מאת: חטוליתוש

היי סוריקטה...סליחה שאני שואלת אבל מה זאת אומרת שהגיע הזמן לקבל....אלקטרוסין..זו לא תרופה לבלוטת התריס...???...וסטטינים....למה זה בדיוק מועיל ??.....מבינה את הבחירה שלך לא להתפזר...ושמחה לראות אותך גם כאן....תמיד... .אוהבת....חטולית

09/08/2018 | 16:25 | מאת: אביב

אני עם אלקטרוסין כבר המון שנים 200 מ"ג ....והשני לא מכירה וזה לא שטויות זה החיים באמת ...... ואני מבינה אותך על הדיברתי יותר מידי .....אז קצת תעוותי ......אבל כאן זה שיח נשים אמיתי ישיר וכנה ....הרבה יותר מאצל אודי שלמשל היום לא נכנס עוד בכלל.....אבל מה שנכון לך .......ובדיקות ....אני קצת לא בסדר כי לא עשיתי מעל חצי שנה וצריכה כל חודשיים מעקב למרקרים ....בסוף אני ילך ....😡😨

09/08/2018 | 17:17 | מאת: סוריקטה

נכון. אלטרוקסין לתת פעילות של בלוטת התריס וסטטינים להפחתת שומנים בדם. לא בטוח עניין התרופות עדיין. אבל יש כיוון של הזדקנות, מה לעשות. סוריקטה 17:16

09/08/2018 | 17:19 | מאת: סוריקטה

גם אני דחיתי בדיקות, בייחוד מהסוג של הנשים, אבל עכשיו אזרתי אומץ וקבעתי. קצת מרעיש את המערכות. נו שוין. סוריקטה 17:18

09/08/2018 | 19:36 | מאת: אביב

הכי מכירה בעולם את הרעדת המערכת.....שנתיים שאני בתהליך נשי ופשוט נמאס לי .. אבל אולי בזכותך אחזור לעשות........

09/08/2018 | 19:47 | מאת: סוריקטה

💗

09/08/2018 | 20:05 | מאת: אביב

💜💛💚💜💛💚

09/08/2018 | 21:02 | מאת: חטוליתוש

סמני הזדקנות...שתזכי להזדקת עם בריאות טובה ...וסטטינים...זו משפחה מורחבת של שומנים בדם...עם כל מה שאת שומרת...הלוואי שלא תזדקקי....בגילך הצעיר...רק בריאןת יפה שלי...חטולית

10/08/2018 | 08:26 | מאת: סוריקטה

לא כל כך צעירה. ויש גם ירידה בשמיעה ובראייה, וקמטים ושיער שיבה והעצמות והשרירים (על אף שהם מתוחזקים) זה לא מה שהיה פעם. הקטע עם השינה שוב השתבש וזה באסה, כמו שאת יודעת. סוריקטה 08:26

10/08/2018 | 10:16 | מאת: אביב

כל קמט הרווחנו ביושר ....ושיער לבן צבע ....את יודעת כמה שנים אני צובעת .......עכשיו זה כמעט כל 3 שבועות צבע ......את בסדר אל תחפשי צרות בגן עדן ........הכל טוב וטבעי .....😊😚😘