ינשופית מתוקה בוקר טוב 🐱🤗

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

09/08/2018 | 09:17 | מאת: חטוליתוש

מבינה מאוד שקשה להפרד מהטיפול..כאבים חזקים..אולי מהחרדה להיות לבד...אולי היית צריכה לסיים טיפול בכמה שיחות לאט לאט עד שתתרגלי....והכאב אולי לא היה ככה כואב כי זה כמו גמילה מכל דבר אחר שיש בו תלות...מקווה שאני צודקת....בהמון אהבה ...חטולית

09/08/2018 | 09:31 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה זה בדיוק כזה... כמו גמילה מסמים הכאב והמצוקה בפנים קשה ביותר אף אחת לא יכול להחליט בשבילי....ככל שאני חושבת על זה מרגיש לי שלסיים טיפול הוא הדבר הכון... אולי הגיע לזה בגלל תקופה ארוכה של מצוקה ללא פתרון.. האמת היא שאני לא יודעת יש עוד זמן לחשוב עד הפגישה שבוע הבא אולי להפרד בהדרגה... לא יודעת...אני כל כך כואבים שאנני מצליחה להחליט שום דבר רוצה שהכאב יגמר כבר

09/08/2018 | 10:07 | מאת: חטוליתוש

אני שמחה שיש לך עוד פגישה בשבוע הבא...כדאי גם שתדברי על זה עם המטפלת...אני בטוחה שהיא רוצה רק את מה שהכי טוב בשבילך יפה שלי...אל תחליטי עכשיו...קודם תדברי איתה...אוהבת אותך...😘...חטולית

09/08/2018 | 11:53 | מאת: חטוליתוש

אני יודעת שאת עסוקה. מקווה שיהיו לך 5 דקות רק להשמיע קול שאת בסדר. יש לך . ? חטולית

09/08/2018 | 11:59 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה שורדים....אין ברירה תודה על המילים שמחבקות

09/08/2018 | 12:34 | מאת: אביב

הי בנות הכל טוב ..אני עדין בחיים 😀😁😂😃😅שורדת במצב לא מזהיר.....אבל מקום טוב קדימה

09/08/2018 | 13:03 | מאת: חטוליתוש

יששש איזה יופי .....העיקר שאת בסדר ....חיבוקי גדול עד אליך....🤗...שמחה שענית...גמני מאוד עסוקה היום...החברה עושים מסיבת הפתעה לבעלי היום...מחר יש לו יום הולדת...הוא לא מצפה שיבואו גם היום.....המשך יום טוב לכולם.....אוהבת...חטולית

09/08/2018 | 14:35 | מאת: אביב

מצחיקולה ........אני פשוט לא ניכנסת לכאן הרבה........