ינשופי אנחנו כאן.......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

08/08/2018 | 09:23 | מאת: אביב

אם יעזור ,אני והחטולה ......

08/08/2018 | 10:03 | מאת: ינשוף

יעזור הרבה יש מצוקה נוראית בפנים מאז שחשבתי ואמרתי למטפלת שאני רוצה להפסיק טיפול למרות שקבעתי פגישה בה שנוכל לדבר על הדברים אני מרגישים נטושים כי נטשתי אותם.. אני עדיין לא יודעת אם נכון להפסיק את הטיפול.. מרגישה שעשיתי טעות בזה שאמרתי למטפלת בטלפון שאני רוצה להפסיק..מרגישה שזה גרם לבלאגן וחוסר תחושת בטחון ואימון ב 2 הצדדים... מרגישה שאני לא מצליחה להחליט מה שנכון לי... אז אני מחכה ומנסה לנשום... אבל כל כך קשה... כל כך קשה.....

08/08/2018 | 10:12 | מאת: אביב

אני יודעת ......הייתה לי תחושה שאת כאן .....וטוב שכתבת שם אצל אודי אני גאה בך .... ...וכן אקטינג אאווט רציני ... אבל אני חושבת שאת והמטפלת יכולות לעבור את המשבר הזה ........מנסיון שלי משברים הם מקפצה לצמיחה ........אבל אם את מחליטה להשאר את צריכה כמו שסוריקטה מזכירה להישען על החזקים ולעשות הכל שהטיפול יצליח........אוהבת ומחבקת ...

08/08/2018 | 10:55 | מאת: חטוליתוש

בוקר טוב ינשופית מתוקה שלי....מבינה שקדה לך מאוד להחליט מה לעשות....חשבתי שאת עכשיו עם הפסיכיאטר....והוא אצר לך להפסיק עם המטפלת.....זה היה ברור שיהיה מאוד קשה להפסיק עם המטפלת ...גם את הרגשת את זה נכון ???.....אני חושבת שאת צריכה להחליט עם מי את ממשיכה כי ככה את רק נקרעת לגזרים....עם המטפלת קשה בגלל הדרך שלה...ובלי המטפלת קשה לכם כי אתם עזובים...עם הפסיכיאטר את מרגישה הקלה אבל הוא אומא שאת צריכה לעזוב את המטפלת.....את חייבת לקחת החלטה אחת חשובה....לבחור רק ...אחד....שיטפל בך....או...או...ועם מי שבחרת להמשיך טיפול עם כל מה שזה יביא איתו....בכל מקרה בכלל לא פשוט מץוקה שלי...אבל רק את יכולה וצריכה להחליט עם מי ועם מה את ממשיכה.....בהמון אהבה...חטולית

08/08/2018 | 11:23 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה הביקור אצל הפסיכיאטור היה חד פעמי לקבל אבחון..אבחון לא קבלתי אבל הוא הציע לי להפסיק טיפול כי טוען שאין שום טעם לחפור עוד ועוד ועוד... אני בדילמה לגבי מה לעשות ומה הכי מדוייק..... חוץ מזה חטולית אני שמחה שאת כאן

08/08/2018 | 12:12 | מאת: חטוליתוש

הבנתי...חשבתי שאת מתחילה טיפול גם אצל הפסיכיאטר.....ינשפית מתוקה שלי....אני חושבת שאת צריכה לנסות מה שאמר הפסיכיאטר רק כדי לבדוק אם באמת מתאים לך להפסיק עם המטפלת....התחושה של נתושים.....לדעתי תהיה תמיד גם אחרי שתסיימי טיפול עם המטפלת....בגלל שאת מטופלת כבר המון שנים ויש שם תלות מאוד גדולה שלהם....ואם אומרים להם שזה שהיה המקום הבטוח שלהם כבר לא יהיה ....הם מגיבים ככה...בכל מקרה נראה לי שכדאי לנסות גם אם הם יעשו הרבה רעש ...עד שיתתרגלו....אין גבול לחפירות הדאלה היא...עד מתי.....כמה את עוד יכולה לעמוד בחפירות האלה....בהמןן אהבה חטולית...ואני תמיד שמחה לראות אותך לא חשוב איפה

08/08/2018 | 12:29 | מאת: אביב

מעניין מה היה קורה עם כירורג היה אומר נחתוך את הרגל כי אין טעם לטיפול של תרופות ומשחות..... נראה לי לא ממש הגיוני....מציעה במקום חפירה לראות בזה ריפוי וכן ככל שהנמק גדול יותר הריפוי ארוך יותר...........

08/08/2018 | 12:32 | מאת: אביב

דווקא לא חושבת שזה חפירות .......יש מקום לחבר בן החלקים להכיר אותם להרגיש שלם אחרת זה להיות עם יד בריאה ולהגיד אין לי יד .....בעיני זה לא לחיות זה בקושי לשרוד ..........וזה יכול להביא לרגרסיה מטורפת ... בלי רצפה .....

08/08/2018 | 12:39 | מאת: חטוליתוש

אביבי חומד.....מאמינה לכל מה שאת אומרת.....הרי אני לא....מסקרן אותי אם כך לדעת למה הפסיכיאטר המליץ לעזוב את המטפלת.....ולא להמשיך איתה טיפול כמו שאת אומרת....לא מבינה בזה אבל מה שאת אומרת נשמע באמת הכי הגיוני.....תוגה שהארת אותי...חטולית

08/08/2018 | 13:45 | מאת: אביב

אין לי מושג אבל (סליחה ינשופי) מי שמציע לעזוב מטפל אחרי 7 שנים בשיחת טלפון ...... .נשמע לי ממש אבל ממש לא ............אפילו ברמת האנושיות זה לא .....עזבי טיפול ,מטפל זה לא קיר זה לא כלום שזורקים ככה ... זה גם ממש לא נכון למטופל כי זאת הרגשה של בריחה של נטישה.........

08/08/2018 | 23:26 | מאת: אביב

יקרה שאת (br) אוהבת אותך מליונים

09/08/2018 | 08:28 | מאת: ינשוף

יום חדש זמן לחשוב כבר שבוע וחצי בלי טיפול כרגע מרגיש לי הדבר הנכון לסיים טיפול....רק אני לא מסוגלת ורק המחשבה על כך גורמת לי הרגשה של כאב שאי אפשר לתאר.. אני מרגישה כל כך הרבה חוסר אונים