בוקר טוב עולם.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

07/08/2018 | 07:32 | מאת: אביב

חיבוק למי שכותבת ולמי שקורא ........העולם עגול ........😈............מתאים לי תמונת הטרול.......

07/08/2018 | 07:45 | מאת: אביב

שיהיה יום קל היום ........ואיזה כייף ראית הם עובדים על הבאגים .......בואי נחזיק להם אצבעות......אבל אני חוששת שתיבות המידע ישארו ........זה די הגיוני להפנות לעוד מידע .....בפורומים הרגילים לא נראה לי שאפשר להפריד רק מפורום אחד........והלוואי שכן......

07/08/2018 | 11:38 | מאת: חטוליתוש

אביבי יש לי דלקת בכליות....עכשיו אני נחה אצל אמא שלי כי בכל מקרה צריכה לצאת איתה אחרי הצהרים לעשות לה אוזניות.... נשתמע יפה שלי....חטולית

07/08/2018 | 14:26 | מאת: אביב

חיבוק ענק .....שימרי עלייך

07/08/2018 | 15:02 | מאת: חטוליתוש

כתבתי שם בטח יעלה מחר ..

07/08/2018 | 15:33 | מאת: אביב

תמיד אתך באהבה רבה , נעבור את זה יחד

07/08/2018 | 18:31 | מאת: חטוליתוש

עכשיו חזרתי ...הברזתי לבעלי...כבר לא יכולתי לחכות להגיע הביתה. ..במצב שלי עכשיו...הייתי חייבת מקלחת. ..אספנו את הבן שלי שיעזור לבעלי עם כל השאר ועשיתי לו ויברח.....קצת מצחיק אבל גם זה חלק מלשים גבולות....מאוד משמח אותי שהוא רוצה אותי צמודה אליו כל הזמן אבל יש זמנים שלא מתאים....עכשיו אחרי מקלחת יושבת לנוח....תודה לך שאת איתי כל הזמן יפה שלי ....אוהבת....חטולית

07/08/2018 | 23:42 | מאת: אביב

אוהבת..............