🌞בוקר טוב ♥️בוקר רגוע 🧘‍....8.45

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

06/08/2018 | 09:00 | מאת: חטוליתוש

היי אביבי מה שלומך...אייך עבר הלילה....מקווה שישנת יותר טוב ממני...👍גם הלילה לא ישנתי טוב....קראתי מה שכתבת יותר למטה על זה שמחקו אץ השרשור....לפעמים קורים גם דברים כאלה יפתי.....בואי נקווה שמעכשיו הכל יתנהל על מי מנוחות ברגיעה....ונתחיל את היום שלנו ברגל ימין.....ואם בא לך לכתוב את הכעס שלך...את יודעת לאן לשלוח.....אלי אישי....כי אני תמיד איתך יפתי.....👌💞💕🌻🌼🌸🌷 בהמון אהבה ...🐱..יומטוב

06/08/2018 | 12:23 | מאת: אביב

האמת לא כועסת ........מפנימה שככה זה ........וזהו.....שיהיה יום טוב כמה שאפשר.😙🙅💜💛

06/08/2018 | 14:15 | מאת: חטוליתוש

שמחתי לשמוע ...אני שוב עם דלקת מעצבנת....ושוב צריכה להגיע לרופא משפחה...שוב אנטיביוטיקה.....חטולית

06/08/2018 | 16:45 | מאת: אביב 22

ראיתי שאת אפילו לא מגיבה שם ......בואי השארתי שם הודעה מדליקה ...............

06/08/2018 | 17:57 | מאת: חטוליתוש

כתבתי לא הרבה אבל עוד לא עלה....ויש לי את הצמרור הזה מהעיגולים שמופיעים כל הזמן..שממש ממש גורם לי להסתגר פנימה....מחר הולכת לרופא בבוקר....וגם לוקחת את אמא שלי אחרי הצהרים לעשות לה אוזניות .....הלחץ השבועי רק מתחיל....אוהבת...חטולית

06/08/2018 | 18:43 | מאת: אביב

לאן ש...... ידחפו את העיגולים האלה.......אבל אני זהירה במילים .....אל תשכחי שאני מסומנת כטרולי הטרול 😈😈😈😈😈 ועכשיו לרגע רצינות .......שעור בהתעלמות .....זוכרת אני הראשונה שזה חירפן אותי נו וזה באמת האח הגדול אבל פשוט תתעלמי ......זה מגיע אחרי תגובת מומחה........הכי הצחיק אותי שאחרי שהם ענו לי הופיע חרדה חרדה ........לפחות המחשב יודע למה השדרוג גורם לי .......😊

06/08/2018 | 19:04 | מאת: חטוליתוש

אני באמת מתאמצת להתעלם מהעיגולים האלה .....אבל....בנתיים .....לא יודעת.....אולי צריכה עוד זמן....זה נותן לי כזה...כמו מכת ברק...במוח....ואייך זה בא אחרי מומחה אם העיגולים האלה זזים במגע יד.....יהיה טוב....אוהבת ...חטולית

06/08/2018 | 19:44 | מאת: אביב

עשיתי כאן נסיון והכנסתי את כל המילים להאכיל את הגולם .....ותיראי שכאן אין עיגולים .....