אביבי מה קורה... את בסדר ..???21.00

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/08/2018 | 20:57 | מאת: חטוליתוש

הנכדה שלי הלכה הביתה....כנראה שאלך מוקדם לישון אחרי שאני ערה כבר כל כך הרבה שעות... עייפה מאוד והפיברו עושה לי חיים לא קלים.. ..בנתיים להתראות....חטולית

05/08/2018 | 21:10 | מאת: אביב

תשמרי עלייך אני בסדר גמור.....גם אצלי הפיברו חוגג........בואי נעשה מסיבה.........

05/08/2018 | 22:38 | מאת: חטוליתוש

יפתי אני הולכת לישון מקווה שארדם מיד....ימים עמוסים לי השבוע...ובסוף השבוע גם יום הולדת של בעלי...אז כל החברה יבואו ויהיה שמייח ...ליל מנוחה מאמי ומקווה שתרגישי טוב יותר, ותקומי מחר כמו חדשה...אוהבת...חטולית