אז יש מישהו מלמעלה שמוחק שרשורים

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/08/2018 | 11:10 | מאת: אביב

נפלא ................................תמחקו גם את זה עכשיו הפכתם אותי לטרול .......נהדר .......פשוט מנסה להצליח לשרוד את המערכת שלכם ...........ברוב חכמתכם .....גם מחקתם שרשור שהיה חשוב , שהיה בו שיח בני לבן חטולית ......והיו בו שיחות שהיון יקרות לנו ........חבל הברחתם אותי סופית .....אבל תודה לכם מערכת דוקטורס באמת הלוואי והייתי יודעת מה יש לכם ממני .........

05/08/2018 | 11:25 | מאת: חטוליתוש

כתבתי להם...נראה מתי יענו ומה יענו.....באמת שכבר הגזימו מעל ומעבר.....איתך יפה שלי.....המשך יום טוב אוהבת.. חטולית

05/08/2018 | 12:01 | מאת: חטוליתוש

לא הבנתי מתי כתבת את מה שהם אמרו וכתבו....לי בכלל לא ענו....חטולית

05/08/2018 | 14:58 | מאת: אביב

עם כל מיני רעיונות שהציעו באינטרנט מה לעשות כשמקש הרווח לא עובד.....מכוון ובשנת 2018 זה לא ממש קורה במקומות אחרים אין לי איך לבדוק .......אז באחד הנסיונות לעצמי כתבתי שהמערכת @@@@@@@שלא ימחקו שוב לא כותבת וגם כתבתי שהפורום רק בשבילי.........כאילו שזה לא נכון ......אני גרמתי לכולכן לכתוב בו .......אני זאת שלאורך ה4 שנים האחרונות נכנסה וענתה לאחרים.... וסוריקטה בשבילי דאגה לפנות אלהם לנקות טרולים שישבו כאן ולא זזו ימים .........אבל את ההודעה שלי הם קלטו באותו הרגע ששלחתי וישר מחקו .....את לא מבינה את המהירות ......האח הגדול ......שזה כבר לא ממש מצחיק אותי זה מפחיד ברמות להבין שהם כן קוראים כל הודעה ובוחנים אותה ..........מקווה שלא אמרתי עכשיו מילים אסורות ........טרול שכמוני 😈😈😈😈😈 אבל הם צודקים אני מתארחת אצלהם בבית ......אז מותר להם .....ניכנסתי בשבילך במיוחד שאני יודעת כמה קשה לך היום ........והם לא הגיבו לך כי אני האישיו לא את 😊💟💜💛💚יעני כמו שאמרתי יש להם חשבון איתי .....אוהבת אותך .......ודוקטורס תודה שאתם מאפשרים לכתוב כאן ועוד לא חסמתם אותי .......

05/08/2018 | 16:13 | מאת: אביב

ולטובת מי שחושב שככה נראה כל שרשור הניסיון שלי אז ממש לא זה היה גמל גדל בגן וכאלה .............ממש לא מזיקים או פוגעים במישהו ..............הכי חשוב המשפט שהם בחרו לענות לי בו ...." נמחקו הודעות שלא הכילו תוכן רלוונטי " מה זה חומר רלוונטי ? מי קובע ? .......חומר למחשבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

05/08/2018 | 16:35 | מאת: חטוליתוש

הולכת להביא את הנכדה המיוחדת שלי מההסעה...אכתוב לך יותר מאוחר כשתלך הביתה.....בטח בסביבות 21.00 להשתמע מאמי..חטולית