נסיון בשביל עצמי ...........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

05/08/2018 | 07:49 | מאת: אביב

בוקר טוב ישראל בוקר

05/08/2018 | 07:49 | מאת: אביב

שקט שקט

05/08/2018 | 07:50 | מאת: אביב

שלום על ישראל .~~~~~~~~~~~~~~~~~

05/08/2018 | 08:08 | מאת: חטוליתוש

עוד לילה ללא שינה...מוצש המקולל.....והיום תגיע נכדתי המיוחדת...מעכשיו אנח עייפה מה יהיה עד אחה"צ. ובהמשך הערב.... רק בגלל שעה של מנוחה ביום שבת הכל מתחרבש....יאללה ...שנתחיל אץ השבוע עם בשורות טובות....כמה אני מחכה כבר....שבוע טוב...חתולית

05/08/2018 | 08:19 | מאת: אביב

יקרה זה יום קשה ואתמול ......אז תני לעצמך לנשום .............הנפש מדברת דרך הגוף עייפה..........אך אין על הפיברו שיאותת שמשהו לא מאוזן ...................חיבוק ענק

05/08/2018 | 08:33 | מאת: חטוליתוש

צודקת מי כמוך יודעת אייך זה מרגיש....אבל מבאס כל מוצש אותו סיפור ....נכנסתי לאודי לקרא סתם לראות ...ובהודעה של במבי לשבת שלום שוב מופיע העיגול המעצבן עם חוות הדעת שבכלל לא קשורה לשום דבר.....נהיה ממש מעצבן....עד שלא יפסק נראה לי שרק אתמוך...בלי להכנס עם שלי.... מה יהיה יהיה......חטולית

05/08/2018 | 09:09 | מאת: אביב

היי, למה את נעזרת וזה טוב לך ............טוב שאת כותבת את זה כאן כי זה מדבק ....................לכן אני לא רציתי שזה יהיה בולט שאני לא שם , ולא כתבתי בהתחלה לאודי כלום ................... אני מקווה שהדברים יסתדרו ...........אני גם מחפשת דרך כן להיות רק שאני לא מוצאת דרך..........זה מה שעשיתי ניסיונות .............אבל אהובה תעשי מה שנכון לך .............ואם נכון לך כרגע לא אז לא הכל בסדר ..................... מאמינה דברים יחזרו למצב טוב יותר ברגע שהבאגים יסתדרו.......אוהבת חיבוק.................הכי חשוב תשמרי עלייך ...............

05/08/2018 | 09:14 | מאת: אביב

והצצתי לראות ..........................תאמת אותי זה כבר לא מרגיז זה די מצחיק .................עשרות המחלות שהמחשב ממציא לנו ....................אבל מאוד מאוד מבינה אותך ..............ושוב אומרת תעשי מה שנכון לך ....................

05/08/2018 | 09:22 | מאת: חטוליתוש

יפתי זה מה שאני מתכוונת לעשות.....לשמור על עצמי....לא חייבת להתמודד עם דברים שלא בא לי עליהם....לכן אני כאן.....אוהבת חטולית

05/08/2018 | 09:55 | מאת: אביב

מסכימה אתך בהחלט .......................קודם כל לשמור עליינו ..................אני אכנס מידי פעם לראות מה אתך ..................חיבוק

05/08/2018 | 10:01 | מאת: אביב

אני חושבת שמצאתי

05/08/2018 | 10:35 | מאת: חטוליתוש

מה מצאת....ספרי לי...

05/08/2018 | 16:17 | מאת: אביב

אמא חטולית זה כן רלוונטי ..............אני מרגישה שאני במחזה קפקאי שאני הנחקר .....וואוו כאילו ......אז זהו שלא מצאתי ולא רציתי לחרבש אלהה את השירשור הזה אז כתבתי בשירשור אחר .....

05/08/2018 | 19:13 | מאת: חטוליתוש

הפתעה לא נעימה .....מצטערת יפה שלי....אז מה עכשיו...?? חטולית

05/08/2018 | 21:12 | מאת: אביב

למה לא נעימה ......הם החזירו את השרשור שלנו ......זה רלוונטי😆😅ומה נעשה ........אני אספר לך בהזדמנות ......