בוקר טוב צהל הרחוב לאן לאן.10.00

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

03/08/2018 | 10:09 | מאת: חטוליתוש

אביבוש מאמי שלי קראתי אותך שם בהודעה...שהשארת לאודי...וגם כתבתי לך שם לא אצל אודי..למעלה יותר....הכי חשוב לי שתדעי שאני מקבלת אותך כמו שאת !!!, מבחינתי את שלם ומושלם מכל הבחינות....כמו שאת מביאה את עצמך....כואב לי שאת בוחרת להיות לבד...ועצוב לי נורא....למרות שאני מנסה להבין מה ה...לבד הזה....נותן לך....בהמון אהבה....חטולית

03/08/2018 | 10:14 | מאת: חטוליתוש

עכשיו הולכת להכין פלפלים ממולאים ....ופירה...דגים ....וסלטים.....ולשבת בבוקר בעלי מכין בורקס עם גבינה ותרד.....כמה אני מקווה ומתפללת שתשמיעי קול....🐔....שאדע שאת בסדר....חטולית

03/08/2018 | 10:56 | מאת: אביב

ראיתי הכל .אני לא לבד באמת שיש לי רשת בטחון צפופה כרגע ........המצב שלי ממש אבל ממש לא טוב .......פיזי ונפשי ואני נעזרת בכל דבר שאפשר......תיראי את התגובה של אודי ותביני .........שהכל בסדר .....באמת שאני מנסה להסביר ואתן סאמת לא מצליחות להבין אותי ....שלא באשמתכן ... ..... אבל אני כבר מעל חודש צועקת את זה בכל צורה אפשרית וניסיתי להשאר .. .....הכתיבה הזו כמו שהיא .... גורמת לי לפיצול אדיר .........לכעסים ,לתסכול ולסבל ענק .......אם את זוכרת וזה מה שכתבתי וציטטתי אתמול........שלא הייתי מביאה לכאן כלום .... ...ואז החלטתי לנסות לכתוב כאב לתת למישהו להיות לידי עם הכאב וזה נגמר רע .........אודי הצליח לאט לאט ,לתמוך להיות להכיל ......לכוון אותי ,אפילו לדחוף להביא את כולם את כולי ........הצלחתי להביא את כולם כשאני עדין מפוצלת ברמות כלומר כולם באים אבל אין קשר בנהם . . דרך הכתיבה נוצר קשר .......היום חלק מהם בגלל השדרוג לא יכולים לכתוב ........זה יצר כאוס ......ואני היום בוחרת לא לפצל את עצמי .......כי אם לבוא רק שכולי יכולה להגיע .........הכל בסדר אני לא כועסת אני מבינה את המצב ועושה מה שהכי נכון לכולי ........אתן לא צריכות לדאוג לי .......................................... והפיצול תדמייני גוף אדם אבל שכל החלקים מפורקים יד רגל בטן גב כל אחד לחוד ככה אני מתנהלת וחיה ....עד שהצלחתי לגרום לזה שכול החלקים יהיו יחד באותו המקום אני לא הולכת אחורה ואומרת ליד או לרגל סליחה בגלל השדרוג אתם לא ......זה פשוט לא עובד בצורה כזאת .......מורכב לי מידי להסביר ........

03/08/2018 | 10:58 | מאת: אביב

יקרה ברור שאני בסדר ......איך את הבוקר .......בלית ברירה גם אני למטבח ........והפיברו חוגג ברמות ששני טרמדקס לא עזרו 😨חיבוק נדבר .....

03/08/2018 | 12:12 | מאת: חטוליתוש

עכשיו הבנתי אותך...וקראתי גם את התגובה של אודי....אחכה לך בסבלנות יותר ארוכה הפעם.....עד שיגיע גם הזמן דלך לחזור....אוהבת אותך מלאן תלפים ....תמיד ....חטולית...שבת שלום אהובה

03/08/2018 | 12:59 | מאת: אביב

אני כל כך שמחה שחזרת לכאן ובכלל .......

04/08/2018 | 20:41 | מאת: חטוליתוש

אמרתי לך שאני איתך בכל מקום....לא מוותרת עליך.....מתי שאת יכולה... בהמןן אהבה...חטולית

04/08/2018 | 21:29 | מאת: אביב

חחחחח חמודה שאת .......אני מנסה להגמל מכאן ומשם .........חיבוק אוהב לשבוע מדהים

04/08/2018 | 21:53 | מאת: חטוליתוש

תיגמלי מאמי תיגמלי.....שבוע מדהים גם לך יפה שלי 🤩🤩😍....רק בשורות טובות חטולית

05/08/2018 | 11:14 | מאת: אביב

דוקטורס החליטו עבוריינו ......את יודעת איפה למצוא אותי ..........תמיד עבורך , חיבוק ענק

05/08/2018 | 11:33 | מאת: חטוליתוש

מאמי שתינו כתבנו להם נחכה לראות מה יענו.....אל תרימי ידים כל כך מהר...אני איתך את יודעת נכון....אוהבת.. חטולית