בוקר טוב ..סוריקטה מתוקה......

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

01/08/2018 | 09:05 | מאת: חטוליתוש

יש לי הרגשה שאת כועסת עלי.....אוכל לדעת למה...???....אשמח אם תעני לי....אוהבת אותך..חטולית

01/08/2018 | 11:04 | מאת: אביב

חטוליתוש ......לדעתי לפי מה שסוריקטה כתבה /רמזה שם שהיא לא מתכוונת לכתוב כאן יותר ...... אבל אולי היא תענה לך ....פשוט כואב לי חראות אותך מנסה כל כך הרבה פעמים יודעת כמה זה כואב להשאר עם יד תלוייה באויר .....אוהבת

01/08/2018 | 13:11 | מאת: חטוליתוש

תודה אביבוש ...מקווה שתיכנס...היא תבחר מה שתבחר הכל טוב......אם לא תבחר להגיב זה אומר שהיא כועסת כי אחרת אין סיבה לא להגיב....אני עכשיו מפנה מקום לרגשות שלי...לעצב שלי .....למה שאני זקוקה כי הימים הקרובים לא יהיו קלים בכלל....עוד מעט יוצאת לקנייות ..סוג של ניקוי ראש והורדת מתח נפשי.. . ..אחזור מאוחר יותר....חטולית

01/08/2018 | 15:16 | מאת: אביב

שימרי עלייך חיבוק ענק

01/08/2018 | 18:05 | מאת: חטוליתוש

תודה אביב ..חזרתי סחוטה....המזגנים הקרים האלה כואבים לי בכל הגוף....הולכת קצת לנוח ולהתחמם...חטולית

01/08/2018 | 18:14 | מאת: אביב

😊🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅 מקווה שיהיה טוב יותר ....

01/08/2018 | 19:40 | מאת: חטוליתוש

הצחקת אותי.....😻😻😻 נראית כמו מוסלמית....תדה יפה שלי...חיבוק ענק....חטולית