סוריקטה וגם אביב.....18.30........

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/07/2018 | 18:39 | מאת: חטוליתוש

דברים שאני ממש אבל ממש לא מבינה...אם תוכלו להסביר לי איך מרגישים חלקים שהם נפרדים....סוריקטה כתבת לי לשכל אחד יש את החלקים הנפרדים......אני לא מצליחה לזהות אותם בתוך מה שאני מרגישה שלם.....אייך נעשית ההפרדה.....אייך מאבחנים אותה.....הלכתי לאיבוד.....נראה לי שאני כבר לא נורמלית , שלא מבינה כלום....אביב אולי גם את תוכלי לעזור...??? בהמון אהבה ואוהבת אתכן מאוד....דרך אגב בהודעה של ינשוף שוב הופיעו העיגולים בסוף הכתיבה שלה...כתבתי על זה למערכת

31/07/2018 | 22:56 | מאת: אביב

לא רק בשלה......ובהזדמנות אנסה להסביר .......כרגע באמת לא במצב טוב ... מצטערת

31/07/2018 | 23:13 | מאת: חטוליתוש

אין בעיה ....רק תרגישי טוב...ליל מנוחה...חטולית

31/07/2018 | 23:16 | מאת: חטוליתוש

מקווה שאת בסדר...מרגישה טוב...האמת שדואגת לך.....כבר התרגלתי ללילה טוב שלך...כנראה שהגעת מותשת היום מהעבודה.....בכל מקרה...ליל מנוחה מתוקה...בהמון אהבה...חטולית