סוריקטה יקרה.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

31/07/2018 | 06:17 | מאת: אביב

בוחרת להגיב לך כאן ואת יכולה גם לא לענות כפי שרמזת שם..... אני לא יוצרת זליגה אני הגבתי לך אך ורק על מה שכתבת כאן והעתקת לשם .....על זה הייתה ההתייחסות שלי . על הדחיפה בטוסיק כפי שקראת לה ....אז זהו שהיא לא התאימה .וכשאת כתבת לי שלא נכון לך הרפתי את ממשיכה ....וזה הכאב שלי . . .......................אבל מאוד מבינה גם למה ...... קראתי אותך שם את הבן השורות ...........אתך אהובה והכי מבינה ..............את האין מטפל ....את הפרידה מהקטנים וההסתגלות מחדש . לא פשוט כל פעם מחדש .. .......והכי מערער ומאיים זאת אמא... ..........מכאן אני מאמינה הרצון הכל כך גדול ............לשמור אותנו מאוחדים ולא מפוצלים ...... .. .כי פיצול גורר פיצול..... ...לדעתי עשית קצת סלט .............. כשכתבתי לבמבי שפרשתי מהתפקיד ........דיברתי על התפקיד הזה.........זה ששומר את כולם מלוכדים ..... ..זה שאוסף את כולם .........ואני כבר פחות שם .......כי באמת עייפתי וזאת אחריות שלהן לבוא או לא........... . בקשר למושיע -זה קרבני ......הייתי שם בכמה וכמה סיטואציות בחיים שלי .לא בפורום אני לא חושבת שאני מושיע אני כן יודעת ובטוחה בכך שלי לעומת אחרות יש המון כוחות ויכולת להשען אליהם.............זה מה שנפגעתי -כי כשאני אומרת שהאני הדיכאונית אין לה מקום זה כי אני צריכה ללמוד להביא אותה .---------לך שלא מכירה אותי נראה שנתתי לה מלא מקום --------אז זהו שלא -------היא בקושי מקבלת מקום בפורום --------בחיים האמיתיים אין לה מקום ---------כדי להיות בתפקוד שלי בית ילדים זוגיות עבודה לימודים התנדבות ............את חייבת להשען על החזקים אין מקום לחלשים... ......אין מקום לחולשה........למה נראה לך שהגוף שלי שבור כי משכתי גם שהיה קשה שתקתי גם שהיה כואב עוד ועוד ועוד ......חזקה!!!!!!!!----------- מאוד מאוד מאוד מאוד מעריכה אותך ואוהבת אותך על מה שאת עושה מכוונת בפורום ............המקום הזה, שזה בדיוק הדרך הנכונה להניח לשדרוג ולהתנהל כרגיל.......תוך התבוננות במה שחשוב בעיקר ולא בטפל מוצדקת ביותר.......צרחנו בעטנו וזהו עכשיו נסתגל ...........כן כרגע במצב הפורום המעורער יש מקום לחוזק והרבה וגם לחלש כי אז נוצר איזון .... כשבאים רק עם חזק אין איזון .......האיזום נוצר עם שנהם ..........אבל כן הזרימה צריכה להיות קדימה ..............סליחה שאני כרגע לא מסוגלת לבוא לשם ובטח לא עם כוח ............ צריכה למצוא איזון בתוכי וכרגע אין מקום להאני הדכאונית בשום מקום בעולם ... ... ואין איזון ..........מקווה שכן תקראי ותנסי להבין .......ולזכור שאני בעדך ומבינה ורק מבקשת שתביני גם אותי מבלי לשפוט מבלי לנסות לדחוף לאן שכרגע לא מתאים לי ... לא יודעת בעתיד ......שלך אביב

31/07/2018 | 10:12 | מאת: חטוליתוש

קראתי אותך בנשימה עצורה....ריגשת אותי מאוד מאוד....כמה קשה להתנהל עם כל.....ויחד עם זאת בלי חלק....וואווו..מעולם לא חשבתי אייך זה באמת מרגיש....לא מכירה....אבל לגמרי מבינה את הצורך שלך לא להיות היכן שלא מתאים עכשיו להיות.....איתך מתוקה שלי....חיבוק גדול עד אלייך...9🤗🤗🤩..חטולית

31/07/2018 | 15:02 | מאת: אביב

זה מאוד מורכב ... לכולנו יש חלקים כאלה ואחרים.........אין לי ברירה אחרת אי אפשר לתפקד......החלקים האלה לא יכולים לקבל הרבה מקום אם בכלל.......לא יכולה להרשות לעצמי להיות חלשה מידי.........תודה יקרה