בוקר טוב אביב סןריקטה ובמבי.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

30/07/2018 | 09:54 | מאת: חטוליתוש

קראתי אתכן ....ומבינה את הכאב....בנות.....גם אני כתבתי היום לדוקטןרס הבוקר...לא יודעת אם בכלל יענו או יתעלמו....זו פעם רא שונה שהצלחתי להכנס אליהם לפורום שלהם...אתם ואנחנו....אני לא חושבת שפרישה מהכתיבה כאן...שם.....תענה על הצרכים של אף אחת מאיתנו.....גם אני העלתי הודעה אצל אודי...ואף אחד לא ענה...אז...בגלל זה אני לא אכנס ??...אולי.....אם כל אחת תחשוב כך...באמת שיהיה עצוב ועזוב.....ומדברים על "הבית שלנו" ...אז לא להכנס...גם אומר להרוס את הבית...תחשבו על זה....בהמון אהבה...חטולית

30/07/2018 | 10:14 | מאת: סוריקטה

ואני חייבת להוסיף כמה מילים. צעקנו וצרחנו. גם אני. וכשאני קוראת את ההודעה שלי, יצאתי מה זה מכוערת בעיניי. אבל די. המסר עבר (או קצת) ואולי אין מה להמשיך לצווח. היה ועוד איך מקום לקולות האלה. אני נוטה להאמין שאם יש יותר מידי מהם זה כבר מרחיק. סוריקטה 10:14

30/07/2018 | 10:25 | מאת: חטוליתוש

שמחה שהצטרפת....לא נראה לי שיותר מידי צעקות יעשו....כי אחרת גם אודי לא היה מעודד... ולגבי מה שכתבת יפתי...לא רק שלא יצאת מכוערת ...אלה שאת מאוד צודקת....זה מה שמצפים מאיתנו לעשות...המון רעש שיחריד את האוזניים...ויצלצל בכל הפעמונים בכל הכוח .....מקסימה שלי...אוהבת המון...חטולית

30/07/2018 | 12:39 | מאת: אביב

בגדול חטולית יקרה מסכימה אתך ......אבל זאת בדיוק הנקודה כולן צריכות לקחת אחריות להיות לכתוב .....את החלק שלי אני חושבת שאני ממלאה בגדול ......ובמבי צודקת עייפתי מהתפקיד המלכד שנטלתי על עצמי ועכשיו אני מרשה לעצמי להיות במקום אחר ........אז אני עדין לא חושבת שהאי כניסה שלי לזמן שאני זקוקה לו תהרוס את מה שנשאר שם .....הכל בסדר הפורום ימשיך להתקיים כל זמן שאודי לא יתייאש ... אוהבת

30/07/2018 | 13:47 | מאת: סוריקטה

הי אביב, פעם פעם גם אני לקחתי תפקיד כזה וויתרתי עליו. לטובתי. איכשהו לפעמים יש בזה אחריות מוגזמת ונשאבות אנרגיות שעדיף שתשקיעי בך עצמך. לא בהכרח רע להתעייף או למצות. יש בזה הבנה של מוגבלות והפרדה. במובן היפה. שלך, סוריקטה 13:47

30/07/2018 | 13:54 | מאת: חטוליתוש

יפה שלי את לא חייבת בשום אופן לקחת על עצמך ש ו ם ... דבר שאינך יכולה עליו.....עומס יתר עלול לגרום להרגשה רעעעה בהכרח....קודם כל את חייבת את ע.צ .מ.ך ....לעצמך....ורק אחר כך כל היתר...אם יש מקום ואים יש כוח....אוהבת .....תמיד....חטולית

30/07/2018 | 13:56 | מאת: סוריקטה

כי הצלחה יכולה לנפח את האגו מידי, כמו כישלון שמנפץ אותו כליל. סוריקטה 13:55

30/07/2018 | 15:15 | מאת: חטוליתוש

מי צריך את תפקיד המושיע....רק מכביד....לא יודעת לגבי אגו....לא התנסתי.....לא באחד ולא בשני...מתיימר יותר מדי.....אוהבת חטולית

30/07/2018 | 15:26 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, בחלקנו הוא טבוע מאד חזק התפקיד הזה של המושיע. עמוק בנפש. סוריקטה 15:25

31/07/2018 | 10:02 | מאת: חטוליתוש

נראה לי שאת צודקת מאוד.....אבי עליו השלום היה אדם שהאגו שלו ניהל את החיים שלו....על חשבון הכל....ועל חשבון כולם...כמה עצוב.....שיעבור יום קל וטוב...חטולית