עכשיו זה רגע כזה שמערכת דוקטורס

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

29/07/2018 | 13:16 | מאת: אביב

גמרה אותי לגמרי ......אני פשוט אויר ...וההודעות שלי אויר . התאיידתי ...נמאס לי להרגיש מובנת מאלייה .....סליחה

29/07/2018 | 16:42 | מאת: סוריקטה

גם אליי לא הגיבו. התמזל מזלה של במבי שמכולם נבחרה ההודעה שלה. והם מניחים, ונכון, שכולם קוראים. אבל, הי, אני הצטרפתי אלייך בהמשך להודעותייך, ואני לא אוויר... ובמבי, בחיית, לדוקטורס כן כתבת. למה לנו לא? סוריקטה 16:41

29/07/2018 | 20:05 | מאת: אביב

הי ברור לי שאת ואני במקרה הזה זה אותו הדבר ......סתם יוצאים ממני המון כעסים בגללם מעדיפה לשתוק .. אוהבת

29/07/2018 | 20:48 | מאת: סוריקטה

אביבי, מה שהם עשו, הם עשו, למה זה קרה ככה, אין לי מושג. אבל האחריות לשחזור הקיצוני בגלל זה היא עלינו. חבל על הכעס שגובה מחירים כאלה גם מהגוף. את יודעת מה? אנחנו דווקא חיישנים טובים, ששווה להקשיב להם. אולי בדיוק בגלל בדיקת מצבי קיצון שסוגרים פינות. באהבה מסוריקטה 20:46