😵

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

28/07/2018 | 10:04 | מאת: סוריקטה

אלליי גיל המעבר והתסמינים. אוף. סוריקטה 10:00

28/07/2018 | 12:57 | מאת: אביב

איזה תסמינים שאדע ......שאולי מה שיש לי שייך לגיל😊

28/07/2018 | 14:17 | מאת: סוריקטה

גלי חום, המושמץ מכולם, כאבי ראש, בעיות שינה (זה כבר שמנו בצד), תהומות של מצבי רוח וכאלה. דברים מוכרים, אבל באים גם בהקשרים הורמונליים. סוריקטה 14:16

28/07/2018 | 15:07 | מאת: אביב

הכל נראה לי בלי קשר לגיל המעבר .....וגלי החום או שלא התחילו עדין או שאני לא מבינה שזה גלי חום .......חם לי וקר לי באופן קיצון בלי קשר .....

28/07/2018 | 15:59 | מאת: סוריקטה

הי אביב, גם לי קשה לדעת אם יש קשר או אין. כי הכל מוכר. - - - - - - - - לא לכולן יש גלי חום ולא אצל כולן המופע דומה. אותה תופעה הייתה מאד חזקה בזמן הגמילה מהתרופות. - - - - - - - הדבר האולי מובהק יותר שרואים, זה העניין של המחזוריות שמשתבשת. וגם פה, איכשהו אפשר גם למצוא קשר לתזונה ולסטרס... אין סוף לזה. - - - - - - - עצוב-מבדח, אצלנו לא בדיוק אפשר לדעת, כי הנפש יודעת לחגוג. סוריקטה 15:54

28/07/2018 | 19:50 | מאת: אביב

😊😑מה עושים לעייפות בלתי נגמרת .......אני מתנהלת כמו קשישה בת 80 .. . נמאס לי

28/07/2018 | 19:59 | מאת: סוריקטה

הי אביב, כמו שאת יודעת, עייפות וכבדות יכולה להיות תוצאה של חרדה מטורפת שמשביתה את היכולת לנוע. . . . . . . . . . . אמרת לפני זמן מה שאת תזזיתית. דווקא תפסתי אותך עם רוח צעירה. . . . . . . . . . . . ואיך, ממש לפני שמתחיל שבוע חדש, איך יהיה דרייב פנימי, איך... בטח שנמאס. זה מייסר נורא. . . . . . . . . . . . הייתי מציעה שיאצו שיסחט את הרעלים החוצה. לקצת. או יוגה, אולי, אם את מתחברת. . . . . . . . . . . . לילה טוב יקירתי. כשמאוכזבים מבני אדם אפשר לשלוח חיבוק ונשיקות גם לכלבים והחתולים והיצורים. סוריקטה 19:59

28/07/2018 | 21:36 | מאת: אביב

האמת שאני חושבת שהבלוטת התריס לא באיזון למרות הכדורים .צריכה לבדוק .... וכן יש בעייפות שלי גם נופך נפשי דיכאוני משהו ....יהיה טוב חיבוק... .......

28/07/2018 | 22:29 | מאת: אביב

והכי אני מתכוונת לשלד שפשוט כואב ולא זז ......

29/07/2018 | 06:52 | מאת: סוריקטה

הי אביב, לא יכולתי שלא להתעלם מהמילה 'שלד' אחרי שהזכרת שלדים ותיבות בתגובותייך הקודמות. . . . . . . . . . . . . . .§ אני מניחה שאת נחשבת לחולה מורכבת ואז באמת חתיכת בעיות בשימוש בתרופות. אז אנ'לא יודעת, אבל וולטרנים וכיו"ב יכולים להתאים? מניחה שכבר ביררת וניסית... . . . . . . . . . . . . . . . .. § לו אפשר היה, היינו מתיזים WD40 ומשמנים צירים. . . . . . . . . . . . . . . . . .לבי איתך, בוקר טוב שבוע טוב, סוריקטה 06:50

29/07/2018 | 07:02 | מאת: אביב

אכן זה בדיוק שלדים והשלד .......וכדורים ,החזקים ביותר כמעט ולא משפיעים ,לא יודעת מורכבת אבל יש די הרבה בעיות שלד כאלו ואחרות שכוללת ידיים רגליים ראש וגב ככה שזה קצת מורכב ......רק התאמה והקשבה לגוף -----הליכות קצרות----עזרים כמו מקלות הליכה ועוד מכשירים .--------ועבודה פיזית מותאמת גוף גם בבית רק שהחלק התזזיתי שבי משתגע מההילוך האיטי הזה-------ומרגיש בן 80 -------אבל יחסית הכל טוב --------כל זמן שאני עצמאית -------שיהיה שבוע טוב והרבה בריאות... היום אני בענייני ניקיון מסיבי נוסח פסח ....