בוקר אור בוקר טוב,

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

27/07/2018 | 07:17 | מאת: סוריקטה

נו יאללה, החברות השותקות, מה, לא תהייו איתי כשחופש בטיפול? סתם, סחיטה. בנות - הלילה יש ליקוי לבנה מיוחד. מציעה לחוות, אם אתן בקטע. מקווה שגם אני אצליח איכשהו, ושלא יהיו עננים. סוריקטה 7:16

27/07/2018 | 07:35 | מאת: אביב

וכן זאת דרך טובה להוציא את האף מהסחי של עצמך ולראות קצת את האחר ..........האמת יקרה שאני כנראה במצב לא מזהיר .......אבל דוחקת , והגוף אומר את דברו ..........באמת מבינה אותן את כולם ..................... מאוד קשה לכתוב דמעות כשאין שורות ................ואין אותך בכתיבה ................עכשיו הבנתי משהו אבל זה לשם ................

27/07/2018 | 08:16 | מאת: סוריקטה

אז רק אשלח חיבוק, אביב, ומקווה שנמשיך שם. סוריקטה 08:15