איזה יום של

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/07/2018 | 18:29 | מאת: סוריקטה

צירוף מקרים מחורבנים היה לי. אבל הסתדרו דברים. לילה טוב לכולם, ואני מרגישה שפיספסנו את הימים הפתוחים שהיו בפורום פסיכולוגיה וחבל לי. סוריקטה 18:28

26/07/2018 | 20:29 | מאת: אביב

לאט ....תני להם זמן הם זקוקים לזה...הפורום יחזור לתיפקוד .....קשה ,לי למשל קשה לכתוב ..מעבר לבוקר טוב וכאלה.....זה משגע אותי דוקטורס באמת.....חיבוק של לילה טוב או בוקר טוב ....

26/07/2018 | 23:31 | מאת: חטוליתוש

ליל מנוחה מתוקה.....בלי חלומות....רק מנוחה...והשאר....לא נורא הכל עובר...חטולית

27/07/2018 | 07:22 | מאת: סוריקטה

אין דבר כזה בלי חלומות. לפעמים יש ת'הגנה שלא זוכרים. 25% מהלילה שלי זו שנת REM. פחות מסכימה שעובר. זה לא ממש, בעיניי. יש אולי מה לעשות עם זה לפעמים, אבל תמיד נשאר. סוריקטה 07:21

27/07/2018 | 12:59 | מאת: חטוליתוש

יתכן שאת צודקת.... .אני כנראה לא ישינה מספיק בלילות...כמו גם הלילה הזה...כך שנראה לי לפחות ש..באין זמן שינה...גם אין חלומות....אני הזויה לגמרי....המוח שלי נע כמו ג'לי בתוך קערת מים.......מילא....הכל טוב....חיבוק גדול מאמי....חטולה מסטולה מעייפות

27/07/2018 | 13:56 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, דווקא החלום אמור לנסות לשמור על השינה. להבנתי, זה המצב הפחות עמוק של השינה. הרשי לי להאמין שכן יש חלומות, אבל התכנים שלהם לא מגיעים לרמת התודעה. זה קורה המון. כשיהיה לך כוח וחשק, ואם זה בכלל מעניין אותך, את מוזמנת לחפש גרפים של שלבי שינה - - - - - - - - - - § כשכל כך חסרה שינה, ובעיקר שינה עמוקה (כנראה עם גלי דלתא) ההרגשה נוראית של מעין שכרות כזו מערבלת ת'מוח. זה לא חיים ככה. לבי איתך. סוריקטה 13:55

27/07/2018 | 17:29 | מאת: חטוליתוש

זה בדיוק מה שאני מרגישה....דייקת בתאור שלך...אם זה לא היה כל כך עצוב...הייתי צוחקת... .אבל גם זה לא יוצא לי.....כמו מסטולה מסתובבת כבר כמה ימים....ואין פתרון למצב...תודה לך יםה שלי... חטולה מסטולה