בנות בואו לאודי.....

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

26/07/2018 | 08:42 | מאת: אביב

באמת .....הוא כל כך דואג ....אתמול ניכנס המון פעמים והיום כבר ניכנס ........מבינה את הכעס שלכם אבל תראו גם את המאמץ שלו .......אתכם באהבה0

26/07/2018 | 09:39 | מאת: סוריקטה

מצטרפת. נראה מזמין. אנא, נסו לא להעניש (אם אכן יש בזה משהו). לא את עצמכן, לא את אודי, לא את הקבוצה, לא את דוקטורס. ואם לא בא, לא חייבים. ולאו דווקא בקצב שלאחרות בא. אבל ממש מוזמנות. אוהבת, סוריקטה 09:39

26/07/2018 | 15:59 | מאת: חטוליתוש

אני לא חושבת שמישהיא כאן מענישה את אודי......אני עדיין לא נכנסתי ...עדיין לא יצא לי....אתמול סוף סוף ישנתי בלילה...והבוקר ממש גרדתי את עצמי בכוח מהמיטה.....יצאתי לסידורים וחזרתי די עייפה אפילו מותשת....ובבית מחכה לי עבודה..השישי הזה החברה באים אלי....טוב יש מלא מה לעשות...ובעלי מחר עובד ...לא ברגיל שלו....אז נוספת עוד עבודה....ככה זה יוצא.....כשאוכל אכנס.....ואייך את יודעת אביב שאודי דואג ??? אכנס עוד מעט לקרא.....בנתיים להתראות...

26/07/2018 | 16:14 | מאת: חטוליתוש

הנה נכנסתי...לא מצאתי שום דבר יוצא דופן.....הוא רק העלה את ההודעות שנכתבו....לא ענה אפילו לאלה שנכנסו שהם לא משלנו .....אז מכאן ועד להגיד שאודי דואג......נא להרגיע....חטולה מסטולה מעייפות....🙀🙀🙀

26/07/2018 | 17:42 | מאת: אביב

הבן אדם רק חזר ,אנחנו לא היחידות שעל הראש שלו . הוא לא ענה כי הוא עונה בחמישי ושני קבוע.. ..יש קביעות וזה נפלא בעיני ..... היום כנראה שיש לו יום עמוס כי הוא כבר נכנס לפני 8 לעלות הודעות ......אני חושבת שמבן אדם שעושה את זה בהתנדבות מלאה ולא חייב לי כלום ....זה מרגש המחוייבות שלו והאכפתיות שלו לקבוצה .........כן לא מכירה הרבה מטפלים שהם לא בתחילת דרכם ....שהם עמוסים בעשייה ......שהם לא מוכנים לקבל מטופלים מהפורום .....שהם כל כך מחוייבים לי . ממש לא מכירה ....

26/07/2018 | 17:56 | מאת: חטוליתוש

סבבה ...אין לי שום דבר נגדו...להפך....מסכימה עם מה שכתבת....אבל לפי מה שכתבת אודי דואג...כבר חשבתי שקרה משהו רעעע ונבהלתי....גם אני מעריכה את המחויבות שלו לפורום.....אבל אל תכתבי דברים מדאיגים....סבבה....בהמון אהבה....תמיד.....חטולה מסטולה

27/07/2018 | 10:42 | מאת: סוריקטה

כמו בנאדם שפתח את הדלת רחב רחב בזרועות פתוחות ובחיוך וניסה להזמין. למה שיש ולא באשמתו. אני התייאשתי ואמרתי לילה טוב כבר אחר הצהרים. סוריקטה 10:41

27/07/2018 | 13:18 | מאת: אביב

ממש הוא כל כך מתאמץ ..... מרגש ממש... ...ואת מזל כי גם הוא סגר מוקדם אתמול .........